Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ο 43χρονος ομολόγησε τις σχέσεις του με ανήλικες!

Σόκαρε με τις αποκαλύψεις του!

25 Μαΐου 2019 11:01
Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ο 43χρονος ομολόγησε τις σχέσεις του με ανήλικες!

Ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, σόκαρε με την κατάθεσή του.

Ο άντρας 43 ετών ομολόγησε τόσο τη σχέση του με τη μαθήτρια, όσο και τη σχέση του στο παρελθόν και με ένα άλλο κορίτσι, επίσης 14 ετών.

Το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα και πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της δεύτερης ανήλικης, ισχυρίστηκε ότι ήταν εν γνώσει της μαθήτριας και ότι τα κρατούσε λόγω της πολύ στενής σχέσης που είχαν στο παρελθόν.

Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση δεν ειναι μόνο οι γονείς και οι συμμαθητές της 14χρονης, αλλά και η σύζυγος και η κόρη του κατηγορουμένου, ο οποίος φαίνεται πως είχε δυο πρόσωπα.

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Σοκάρουν οι γείτονες - «Γεμάτο κοριτσάκια συνέχεια το ψιλικατζίδικο»

Νέες πτυχές της τραγωδίας στο Μοσχάτο που από χθες συγκλονίζει τη χώρα, με την αυτοκτονία της 14χρονος, αποκαλύπτονται καθώς περνούν οι ώρες.

Οπως έγινε γνωστό γείτονας τόσο του 43χρονου ψιλικατζή όσο και της 14χρονης μαθήτριας είχε αντιληφθεί ότι κάτι ανησυχητικό συμβαίνει. Και όπως επιβεβαίωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού στις 9 Μαΐου είχε κάνει και τη σχετική καταγγελία η οποία από την πλευρά του Χαμόγελου μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ..

Μοσχάτο: Η συγκλονιστική περιγραφή του γείτονα στο Χαμόγελο του Παιδιού
Οπως γράφει το Χαμόγελο του Παιδιού στη σχετική ανακοίνωση: «Σύμφωνα με την αναφορά η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα».

Τραγωδία στο Μοσχάτο: «Εβλεπα στο μαγαζί συνεχώς μικρά κοριτσάκια...»
Γείτονας της 14χρονης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star αποκάλυψε ότι «είχαν ακουστεί και στο παρελθόν κάποια πράγματα γι' αυτόν. Ότι είχε και παλιά σχέση με ανήλικο κορίτσι. Εγώ στο μαγαζί του έβλεπα συνεχώς μικρά κοριτσάκια, φίλες της κόρης του».

Να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύφθηκε ο 43χρονος είχε και στο παρελθόν σχέση με ανήλικη, επίσης 14χρονη. Μάλιστα, στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, μετά τις αποκαλύψεις, βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της προηγούμενες μαθήτριας, υλικό παιδικής πορνογραφίας δηλαδή. Ανατριχίλα, προκαλεί, δε, το γεγονός ότι η κόρη του 43χρονου ήταν συνομίληκη και φίλη με την 14χρονη που έβαλε χθες τέλος στη ζωή της στον ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, αφήνοντας πίσω της σημείωμα όπου ανέφερε τους λόγους.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share