Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξάρχεια: Πυροβολισμοί μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών!

Πριν από λίγο...

24 Μαΐου 2019 23:59
Εξάρχεια: Πυροβολισμοί μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών!

Σήμερα το βράδυ και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11, στα Εξάρχεια σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι άνδρας που ανήκει στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πυροβόλησε με περίστροφο αρκετές φόρες εναντίον μελών αντίπαλης ομάδας εμπόρων ναρκωτικών.

Το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών. Από τη συμπλοκή δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ η αστυνομία είναι ενήμερη και διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Συναγερμός στο Μαρούσι: Πυροβολισμοί μετά από τσακωμό ζευγαριού!

Συναγερμός σήμανε στο Μαρούσι μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή ένας άνδρας φέρεται να είχε έντονο καυγά με τη σύζυγό του στην οδό Δωδεκανήσου, όπου και σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Εξάρχεια: Πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου καταγγέλλουν οι κάτοικοι!

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για το συμβάν που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, κοντά στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Μεταξά, στα Εξάρχεια.

Οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί από τις 21:00 τις περίεργες κινήσεις ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος φαινόταν να κυκλοφορεί στους δρόμους έχοντας στα χέρια του ένα πιστόλι.

Λίγη ώρα αργότερα, τα Εξάρχεια «πάγωσαν» καθώς άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, σε κοινή θέα!

Εν τέλει δεν εμφανίστηκαν αστυνομικοί στα Εξάρχεια λόγω του αυξημένου κινδύνου να δεχθούν επίθεση από κουκουλοφόρους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share