Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Πίτσα Καπιτσινέα!

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα!

24 Μαΐου 2019 15:50
Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός  Πίτσα Καπιτσινέα!

Πέθανε η ηθοποιός Πίτσα Καπιτσινέα. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανακοίνωση τη δυσάρεστη είδηση.

ένυ Παπουτσή, Πίτσα Καπιτσινέα, Τζέσυ Παπουτσή
«Ακόμα μια θλιβερή αποχώρηση.. Η λατρεμένη μου δασκάλα στην Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και σπουδαία ηθοποιός του Εθνικού μας θεάτρου, Πίτσα Καπιτσινέα δεν είναι πια ανάμεσα μας… 2ο κρούσμα μετά την περίπτωση της Βιβέτας Τσιουνη που έφυγε πριν λιγο καιρο..

Ουδείς συγγενής της ειδοποίησε ένα όργανο των ηθοποιών… τα τηλέφωνα των οργανισμών μας και των Σωματείων μας δεν είναι δυσεύρετα.. Η αγαπημένη μας δασκάλα έφυγε τέλος Οκτώβρη .Της είχαμε αφιέρωμα στο ημερολόγιο του Τασεη…θα σε θυμάμαι Π Α Ν Τ Α για τα τόσα ωραία που ζήσαμε και μας έμαθες».

Βαρύ πένθος στο ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν τις εκλογές!

Στο πένθος βυθίστηκε το ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν τις εκλογές, αφού βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος πολιτικός!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης (Μίμης) Κεφαλίδης.

"Υπήρξε πρωτεργάτης του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Δράμας. Απλός, προσηνής, οραματιστής και βαθιά δημοκράτης, ξεχώρισε με το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια λόγων και έργων, την αγάπη και την αφοσίωσή του στη Δράμα και τους ανθρώπους της.

Παιδί ποντιακής οικογένειας, ο Δ. Κεφαλίδης γεννήθηκε στους Σιταγρούς Δράμας το 1931, σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και υπήρξε πετυχημένος και δραστήριος κτηνίατρος στη Δράμα και την ευρύτερη περιοχή.

Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πολιτεύτηκε για πρώτη φορά το 1974, εκλέχθηκε βουλευτής το 1977 και επανεκλεγόταν επί 15 συνεχή χρόνια. Διετέλεσε Υφυπουργός Γεωργίας (1988-1989). Ήταν παντρεμένος με την Πόπη Παπαδοπούλου και πατέρας τριών παιδιών", ανέφερε το ΚΙΝΑΛ.

"Σύσσωμη η οικογένεια του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ – η Πρόεδρος, οι βουλευτές, τα στελέχη, οι φίλοι αλλά κυρίως η κοινωνία της Δράμας – αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και οδύνη τον Δημήτρη Κεφαλίδη, τον δικό μας Μίμη", κατέληξε το Κίνημα Αλλαγής στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ!

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης, για την «τρελή» κούρσα με το αυτοκίνητό του στη Λ. Βουλιαγμένης, τον Ιανουάριο του 2012.

Τότε, ο πρώην υπουργός οδηγώντας το αυτοκίνητό του με συνοδηγό την ανήλικη κόρη του, πέρασε με κόκκινο τέσσερα φανάρια, διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον σταμάτησαν για έλεγχο και στη συνέχεια παρέσυρε με τον αυτοκίνητό του έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον.

Μάλιστα, φέρεται να είχε πει προς τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν: «δεν ξέρετε μάλλον ποιος είμαι».

Πρωτοβάθμια είχε κριθεί ένοχος και για αντίσταση κατά της αρχής και αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, η συνολική ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν φυλάκιση 18 μηνών.

Μάλιστα, αντιμετώπιζε και αδικήματα της εξύβρισης και της απόπειρας παράνομης βίας,από τα οποία είχε αθωωθεί πρωτοδίκως.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Πήγαν να δουν τη νεκρή κι εκείνη έλειπε: Όταν έμαθαν που πήγε τρελάθηκαν!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share