Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Η αστυνομία γνώριζε για την κακοποίηση από τις 9 Μαϊου!

Πολίτης είχε καταγγείλει την συμπεριφορά του 43χρονου!

24 Μαΐου 2019 14:36
Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Η αστυνομία γνώριζε για την κακοποίηση από τις 9 Μαϊου!

Ενας πολίτης είχε αντιληφθεί την ανάρμοστη συμπεριφορά του 43χρονου απέναντι στην 14χρονη μαθήτρια.

Είχε ενημερώσει μάλιστα το Χαμόγελο του Παιδιού στις 9 Μαϊου. Η οργάνωση με τη σειρά της ανημέρωσε τη διεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου, η οργάνωση είχε δεχτεί αναφορά από πολίτη στην Γραμμή SOS 1056 για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της στο Μοσχάτο.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι στις 9/5/2019 δέχτηκε αναφορά στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 από ευαισθητοποιημένο πολίτη, ο οποίος είχε υποψιαστεί την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από ενήλικο άτομο, 40 περίπου ετών.

»Σύμφωνα με την αναφορά η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα.

Άμεσα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης ανηλίκων, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για την αναφορά την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας και έφερε σε επικοινωνία τον πολίτη που έκανε την αναφορά με τους αρμόδιους αξιωματικούς για την περαιτέρω διερεύνηση του περιεχομένου της.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την εγκυρότητα των αναφερομένων και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την σωματική και ψυχολογική προστασία του ανήλικου παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη θέσει το σύνολο των δομών και των υποστηρικτών υπηρεσιών του στη διάθεση της οικογένειας της ανήλικης. Επίσης, οι Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού βρίσκονται ήδη δίπλα στους μαθητές, γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη, καθώς και της ευρύτερης περιοχής ώστε να παρασχεθεί ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστούν».

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί του ςπολίτες για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί θύμα βίας να καλούν στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056».
-Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111».

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 46χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη που αυτοκτόνησε!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την αυτοκτονία της 14χρονης στον ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο με την εφημερίδα Epsresso να φέρνει στο φως φωτογραφίες του 46χρονου που φέρεται να την έχει αποπλανήσει!

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως είχε αποπλανηθεί από έναν 46χρονο που διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά στο Μοσχάτο. Ο άντρας πέρασε την Πέμπτη 23/5 από Αυτόφωρο ενώ σήμερα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε αποπλανήσει και άλλα κορίτσια!

Πληροφορίες λένε μάλιστα πως το 2017-2018 είχε αποπλανήσει ακόμη μία 14χρονη καθώς βρέθηκαν και στοιχεία στο κινητό του.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο 46χρονος γνώρισε την 14χρονη επειδή ψώνιζε από το μαγαζί του. Το ρεπορτάζ του OPEN, δε, αναφέρει πως ο 46χρονος είχε μία κόρη στην ίδια ηλικία και πιθανώς ήταν φίλη με την 14χρονη που αυτοκτόνησε.

Από την πλευρά του ο 46χρονος υποστηρίζει πως η ανήλικη που αυτοκτόνησε ήταν μαζί του με τη θέλησή της. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ηταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Δείτε τις φωτογραφίες του:

Το γράμμα που είχε αφήσει

Η κοπέλα φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον 46χρονο άντρα ενώ βρέθηκε πάνω της ένα σημείωμα στο οποίο γράφει «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share