Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό: Μαθητές ανέβηκαν στο πίσω μέρος του τραμ στην Ν. Σμύρνη!

Το τραμ ήταν εν κινήσει!

24 Μαΐου 2019 14:30
Αδιανόητο περιστατικό: Μαθητές ανέβηκαν στο πίσω μέρος του τραμ στην Ν. Σμύρνη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κάποιοι μαθητές πήραν την απόφαση να ανεβούν στο πίσω μέρος του τραμ στην Ν. Σμύρνη! Άλαλος ο κόσμος που ήταν μπροστά!

Συγκεκριμένα, στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνονται 4 ανήλικοι να έχουν σκαρφαλώσει στο πίσω μέρος του Τραμ, το οποίο συγκρίνοντας το μέρος που βρίσκεται με αυτό της αποβάθρας, καταλαβαίνει ότι είναι εν κινήσει, με κατεύθυνση προς τον Νέο Κόσμο.

Μάλιστα, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που διατρέχει για την σωματικής του ακεραιότητα, δείχνουν να το διασκεδάζουν.

Μαθητές έριξαν ούρα και σπέρμα σε φαγητό καθηγητών!

Μαθητές στο Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι μαγείρεψαν κρέπες κατά τη διάρκεια διαγωνισμού μαγειρικής στο σχολείο τους και αφού έριξαν μέσα ούρα και σπέρμα τα σέρβιραν στους καθηγητές τους για να τα φάνε.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη στο Hyatts Middle School, κατά την διάρκεια του μαθήματος Global Gourmet, το οποίο περιελάμβανε και διαγωνισμό μαγειρικής.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες των καθηγητών, οι μαθητές έφτιαξαν τις επίμαχες κρέπες, τις οποίες θα δοκίμαζε η κριτική επιτροπή των καθηγητών.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα του διαγωνισμού, κυκλοφόρησε ένα video που έδειχνε μαθητές να προσθέτουν κατά την διάρκεια της παρασκευής του φαγητού ακαθαρσίες.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των καθηγητών, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ο Brad Koffel, εκπρόσωπος ενός από τους κατηγορούμενους, είπε στο 10TV: «Μπορεί το βίντεο αυτό να ήταν πλάκα και να μην έχουν μπει ποτέ οι ακαθαρσίες στο φαγητό».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κατηγορίες θα μπορούσε να είναι
επίθεση κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς το περιστατικό συνέβη σε σχολείο και εναντίον καθηγητή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share