Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σας αφορά: Κλειστοί οι δρόμοι της Αθήνας!

Δείτε αναλυτικά!

24 Μαΐου 2019 12:16
Σας αφορά: Κλειστοί οι δρόμοι της Αθήνας!

Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού στην Αττική.

Στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αγίου Δημητρίου, Δάφνης-Υμηττού, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, ως εξής:

- Κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 και 18.00 έως 23.00, ως εξής:

Λ.Αθηνών στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αντιγόνης έως τη συμβολή της με τη Λ.Κηφισού (πριν τη γέφυρα), στις 24 και 25.05.2019.
Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της συμβολής της με τη Λ.Γεωργίου Καφαντάρη έως τη συμβολή της με την οδό Τριπόλεως, στις 29 και 30.05.2019.
- Κατά τις ώρες 07.30 έως 17.00, ως εξής:

Λ.Αθηνάς στο ύψος της συμβολής της με τη Λ.Βάρης-Κορωπίου έως τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος, στις 27 και 28.05.2019.
Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της συμβολής της με την οδό Τριπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου, στις 29 και 30.05.2019.
- Κατά τις ώρες 09:30 έως 14:30, ως εξής:

Λ.Αθηνών στο ύψος της συμβολής της με τη Λ.Κηφισού (γέφυρα) έως τη συμβολή της με την οδό Θηβών, στις 24 και 25.05.2019.
Λ.Αθηνών στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κύπρου έως τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, στις 24 και 25.05.2019.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε; Προβλέπονται βροχές και συννεφιά!

Σύμφωνα με τους νέους προγνωστικούς χάρτες, θα ευνοηθεί η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, καθώς, τελικά, ο καιρός δεν θα προσφέρεται για… παραλία.

Που θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Για αύριο, Σάββατο, οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ εκτιμούν ότι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά, κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οπως αναφέρει η ΕΜΥ, την Κυριακή των εκλογών ο καιρός στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα παραμείνει αίθριος. Παρά ταύτα, στην υπόλοιπη χώρα από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν βαθμιαία, νεφώσεις που στα δυτικά και στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Η εικόνα του καιρού το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών
Η ΕΜΥ τονίζει ότι τις μεγαλύτερες πιθανότητες για βροχοπτώσεις συγκεντρώνουν τα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, ο καιρός αναμένεται νεφελώδης, με τη θερμοκρασία, ωστόσο, να «αγγίζει» έως και τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Αραιή συννεφιά, και θερμοκρασίες έως 26 βαθμούς Κελσίου, θα έχει την Κυριακή η Θεσσαλονίκη.
Βροχές -στα βόρεια και στα δυτικά- και μουντάδα θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού της Κυριακής
Ούριοι άνεμοι για όσους ταξιδέψουν με πλοίο για να ψηφίσουν
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι σύμμαχος για όσους ταξιδέψουν με πλοίο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή των εκλογών οι άνεμοι θα στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Εξίσου ευνοϊκοί θα είναι οι άνεμοι και το Σάββατο (3-5 μποφόρ). Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία οι μετεωρολόγοι «βλέπουν» άνοδο την Κυριακή, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share