Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!

Επιβαρυμένη η υγεία του!

23 Μαΐου 2019 20:44
Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!

Την απόφαση να σταματήσει την απεργία πείνας πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου που αναπέμπει την υπόθεση του αιτήματος άδειας από τον πολυισοβίτη της 17 Νοέμβρη στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου.

Το τριμελές συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει υπό νέα σύνθεση για να αποφασίσει επί του αιτήματος, τις επόμενες ημέρες.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Χειροτερεύει η υγεία του στην εντατική!

Επιβαρυμένη είναι η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, που συνεχίζει την απεργία πείνας για 21η μέρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο βαρυποινίτης εκτελεστής στης 17 Ν επιτρέπει στους γιατρούς μόνο ηλεκτρολύτες και υγρά, ενώ ίδιος είναι καταβεβλημένος και εξουθενωμένος και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρ’ όλο που διατηρεί τις αισθήσεις του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιατρικές εξετάσεις του καθημερινά παρουσιάζουν κάποιες διαταραχές των εργαστηριακών παραμέτρων, που γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη εάν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη ή όχι, κάτι που θα απαντηθεί όταν ξεκινήσει η επανασίτισή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share