Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική!

Δείτε αναλυτικά!

23 Μαΐου 2019 19:22
Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική!

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή τη στιγμή σε μεγάλες οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Συγκεκριμένα δρόμους στο Φάληρο και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα μπροστά από το γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Προβλήματα παρατηρούνται και στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ στα κόκκινα βρίσκεται και το ρεύμα καθόδου της Εθνικής οδού.

Την τελευταία ώρα και μία απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από το Μοσχάτο μέχρι τον Πειραιά διανύεται σε περισσότερο από μισή ώρα.

Τα έργα στο Φαληρικό Δέλτα προσθέτουν επιπλέον προβλήματα στους οδηγούς οι οποίοι καταφεύγουν σε όλα τα κάθετα στενά να γλιτώσουν την κίνηση με αποτέλεσμα τα οχήματα να είναι πρακτικά ακινητοποιημένα.

Καιρός σήμερα: Βροχές και θερμοκρασία που θα φτάσει μέχρι τους 30 βαθμούς!

Μπερδεμένα μας τα λέει ο καιρός και σήμερα... Αρκετές νεφώσεις με αραιές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους ενώ σε κάποιες περιοχές το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30 βαθμούς.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις και γρήγορα γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες στα ανατολικά και γρήγορα γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στη δυτικά Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες στα νότια και γρήγορα γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Ανεμοι:Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος, Εύβοια

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανόν της ανατολικής Στερεάς. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι και τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία γενικά αίθριος. Ανεμοι: Αρχικά από βόρειες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στην Κρήτη από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Βαθμιαία γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share