Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Σεξουαλική κακοποίηση κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης!

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς της!

23 Μαΐου 2019 18:09
Τραγωδία στο Μοσχάτο: Σεξουαλική κακοποίηση κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης!

Σεξουαλική κακοποίηση κρύβεται μάλλον πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο! Οι γονείς της 14χρονης κοπέλας μετά την τραγωδία που τους συνέβη βρίσκονται σε κατάσταση σοκ!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στις αρχές της εβδομάδας το κορίτσι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή όπου ζούσε το κορίτσι. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του κοριτσιού, που μαζί με τον πατριό του χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατριός του δεκατετράχρονου κοριτσιού χτύπησε τον φερόμενο δράστη της κακοποίησης. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο.

Τη σύνδεση της αυτοκτονίας της δεκατετράχρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο με τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί προ ημερών και είχαν καταγγείλει στις αρχές οι γονείς της, ερευνά η Αστυνομία.

Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της βρισκόταν σε σοκ απ' όσα είχαν συμβεί. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν άθλια. Το μεσημέρι βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Επικύρωσε το εισιτήριό του και στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Η δεκαετράχρονη αντάλλασσε μηνύματα με έναν φίλο της στο κινητό. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Την ώρα που ο συρμός έφτασε στο σταθμό, το κορίτσι έκανε πράξη αυτό που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε γράψει στο μήνυμα: Βούτηξε στις γραμμές. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό. Το σώμα του παιδιού παρασύρθηκε από τον συρμό.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας νεαρός - ο φίλος της κοπέλας με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Παρακαλούσε και φώναζε να τον αφήσουν να περάσει: Η αστυνομία είχε στο μεταξύ εκκενώσει το σταθμό και δώδεκα πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τη σορό του κοριτσιού. «Τί έγινε; Μου είπε ότι "βουτάει"...» ρωτούσε εναγωνίως το αγόρι. Όπως αποδείχθηκε όμως, το κορίτσι είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, αφού πάνω του βρέθηκε σημείωμα.

Λίγη ώρα αργότερα, στον σταθμό όπου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το κορίτσι, έφτασαν οι γονείς του. Και οι δύο έπεσαν λιπόθυμοι όταν έμαθαν ότι το παιδί ήταν νεκρό. Ασθενοφόρο τους μετέφερε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: 14χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο φέρεται να ήταν μια 14χρονη.. Δυστυχώς η αυτοκτονία που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Νεκρό είναι το κορίτσι που έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για ένα δεκατετράχρονο κορίτσι που για άγνωστο λόγο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του- οι κινήσεις του, δηλαδή, δεν έδειξαν ότι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι επακολούθησε. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ασχολιόταν με το κινητό του τηλέφωνο λίγο πριν πέσει στις γραμμές και την παρασύρει ο συρμός.

Κατά τις ίδιες, πάντοτε, μαρτυρίες, λίγη ώρα μετά την τραγωδία ένας νεαρός έφτασε στο σταθμό και ζητούσε εναγωνίως να τον αφήσουν να περάσει: Μου είπε ότι "βουτάει", επαναλάμβανε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας. Επί τόπου έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού για να διαπιστώσουν όμως, ότι το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share