Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μοσχάτο: 14χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

23 Μαΐου 2019 17:08
Τραγωδία στο Μοσχάτο: 14χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο φέρεται να ήταν μια 14χρονη.. Δυστυχώς η αυτοκτονία που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Νεκρό είναι το κορίτσι που έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για ένα δεκατετράχρονο κορίτσι που για άγνωστο λόγο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του- οι κινήσεις του, δηλαδή, δεν έδειξαν ότι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι επακολούθησε. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ασχολιόταν με το κινητό του τηλέφωνο λίγο πριν πέσει στις γραμμές και την παρασύρει ο συρμός.

Κατά τις ίδιες, πάντοτε, μαρτυρίες, λίγη ώρα μετά την τραγωδία ένας νεαρός έφτασε στο σταθμό και ζητούσε εναγωνίως να τον αφήσουν να περάσει: Μου είπε ότι "βουτάει", επαναλάμβανε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας. Επί τόπου έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού για να διαπιστώσουν όμως, ότι το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του.

Αυτοκτόνησε γυναίκα στον ΗΣΑΠ!

Σε πανικό βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης το Μοσχάτο (23/05) καθώς μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν σπεύσει στο σημείο για τον απεγκλωβισμό της.

Ο σταθμός έχει αποκλειστεί ενώ έχουν σταματήσει τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ.

Θρίλερ στην Κρήτη: 20χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Θρίλερ στην Κρήτη! Ένας 20χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Ο νεαρός, περίπου 20 ετών, είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο του νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του!

Συγγενικό του πρόσωπο που διαπίστωσε ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να σπεύσουν στο σημείο, να ανοίγουν την πόρτα και να εντοπίζουν τον νεαρό, πριν κάνει πράξη, τα λεγόμενά του.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 20χρονο και τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share