Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Μαθητές έριξαν ούρα και σπέρμα σε φαγητό καθηγητών!

Μια σιχαμερή φάρσα...

23 Μαΐου 2019 16:42
Μαθητές έριξαν ούρα και σπέρμα σε φαγητό καθηγητών!

Μαθητές στο Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι μαγείρεψαν κρέπες κατά τη διάρκεια διαγωνισμού μαγειρικής στο σχολείο τους και αφού έριξαν μέσα ούρα και σπέρμα τα σέρβιραν στους καθηγητές τους για να τα φάνε.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη στο Hyatts Middle School, κατά την διάρκεια του μαθήματος Global Gourmet, το οποίο περιελάμβανε και διαγωνισμό μαγειρικής.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες των καθηγητών, οι μαθητές έφτιαξαν τις επίμαχες κρέπες, τις οποίες θα δοκίμαζε η κριτική επιτροπή των καθηγητών.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα του διαγωνισμού, κυκλοφόρησε ένα video που έδειχνε μαθητές να προσθέτουν κατά την διάρκεια της παρασκευής του φαγητού ακαθαρσίες.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των καθηγητών, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ο Brad Koffel, εκπρόσωπος ενός από τους κατηγορούμενους, είπε στο 10TV: «Μπορεί το βίντεο αυτό να ήταν πλάκα και να μην έχουν μπει ποτέ οι ακαθαρσίες στο φαγητό».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κατηγορίες θα μπορούσε να είναι
επίθεση κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς το περιστατικό συνέβη σε σχολείο και εναντίον καθηγητή.

Πηγή: Athens Voice

Φοιτητής παρίστανε τον ελεγκτή τροφίμων για να τρώει τζάμπα!

Φοιτητής 27 ετών από τη Νότια Αφρική και μεγάλο υποκριτικό ταλέντο προσποιούνταν για έναν χρόνο τον ελεγκτή ποιότητας των KFC για να τρώει τσάμπα σε καταστήματα της διάσημης αλυσίδας γρήγορης εστίασης σε όλη τη χώρα.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την African Voice και όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ, ο 27χρονος πλαστογράφησε κάρτες με το σήμα της εταιρείας και τα στοιχεία του, παρουσιαζόταν επί ένα χρόνο σε διάφορα καταστήματα εστίασης της αλυσίδας και λέγοντας πως έχει σταλθεί από τα κεντρικά, ζητούσε να επιθεωρήσει τις κουζίνες και έπειτα να δοκιμάσει το φαγητό προκειμένου να ελέγξει την ποιότητα των γευμάτων.

undefined

Φυσικά δεν δοκίμαζε απλώς, ασκούσε κριτική και οι υπάλληλοι έκαναν τα πάντα για να τον περιποιηθούν.

Μάλιστα, προκειμένου να είναι πειστικός ο 27χρονος φρόντισε να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα του αρκετά κοστούμια ενώ συχνά μετέβαινε στα καταστήματα οδηγώντας πολυτελή αυτοκίνητα που δανειζόταν από τον καλύτερο του φίλο που εργάζεται ως οδηγός.

Πηγή: Athens Voice

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share