Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Απίστευτο: Γιατρός έχασε την δουλειά του επειδή εξέτασε μικρή μουσουλμάνα! (Video)

Τι συνέβη;

23 Μαΐου 2019 15:06
Απίστευτο: Γιατρός έχασε την δουλειά του επειδή εξέτασε μικρή μουσουλμάνα! (Video)

Απίστευτη είδηση! Γιατρός έχασε την δουλειά του επειδή εξέτασε μικρή μουσουλμάνα! Μια μουσουλμάνα και η άρρωστη κόρη της, επισκέφτηκαν τον Dr.Keith Wolverson, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Stoke της Αγγλίας.!

Πολλά έχουμε διαβάσει κατά καιρούς σε σχέση με όσα συμβαίνουν την Ισλαμοκρατούμενη πλέον Ευρώπη, όμως τίποτε σαν αυτό που μεταδίδει σήμερα το Daily Mail και το RT(Russian Today).

Κατά την εξέταση, ο γιατρός δεν μπορούσε να ακούσει καλά τι έλεγε η γυναίκα για την κόρη της, επειδή φορούσε μαντίλα. Έτσι της ζήτησε να την βγάλει για να μπορέσει να καταλάβει τι του λέει και εκείνη το έκανε.

Γιατρός δουλειά

Ωστόσο, αφού τελείωσε η εξέταση, ο άνδρας της έμαθε για το περιστατικό αφαίρεσης της μαντίλας και υπέβαλε καταγγελία για τον γιατρό η οποία έφτασε και στον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο.

Πλέον ο Keith αντιμετωπίζει κατηγορίες, ενώ θεωρείται πολύ πιθανή η αποπομπή του για ρατσιστική συμπεριφορά. Ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί μια αναφορά για την υποστήριξη του Βρετανού ιατρού στο διαδίκτυο.

Ο Dr.Keith Wolverson, που ασκεί το ιατρικό επάγγελμα εδώ και 23 χρόνια, μπορεί να χάσει μόνιμα τη δουλειά του στο νοσοκομείο και να μείνει άνεργος. Δεν μπορεί να εργαστεί εκεί και τώρα σχεδιάζει να απομακρυνθεί από την ιατρική, παρά τα 23 χρόνια υπηρεσίας του. Ο ίδιος τονίζει πως δεν είναι ρατσιστής και ζήτησε την αφαίρεση της μαντίλας από τη συγκεκριμένη γυναίκα ώστε να μπορέσει να κάνει καλά τη δουλειά του.

«Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να δουλέψω αυτή τη στιγμή», είπε. «Νιώθω ότι δεν έχω άλλη εναλλακτική λύση παρά να κοιτάξω να κάνω κάτι άλλο. «Έχω λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης από τότε που ανακοίνωσα την απόφασή μου».

Ένα ηλεκτρονικό αίτημα ξεκίνησε χθες καλώντας τον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο, «να αντιμετωπίσει αυτόν τον άνθρωπο δίκαια και να εξετάσει όλα τα στοιχεία».

Σύμφωνα με την καταγγελία εναντίον του, λέγεται ότι η γυναίκα είπε στον Wolverson ότι δεν ήθελε να αφαιρέσει τη μαντίλα της για θρησκευτικούς λόγους αλλά εκείνος αρνήθηκε να συνεχίσει την εξέταση της κόρης της, μέχρι να βγάλει τη μαντίλα. Εκείνος το αρνείται αυτό.

Δείτε τι λένε μερικοί από τους υποστηρικτές του ιατρού και σκεφτείτε τι θα γίνεται σε λίγο καιρό στις Ευρωπαϊκές χώρες που φώναζαν «Refugees Welcome».

Συναγερμός στο Λονδίνο: Έκλεισαν οι δρόμοι λόγω ύποπτου πακέτου!

Λονδίνο

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στον δρόμο Γουάιτχολ!

Δρόμοι στην περιοχή του Λονδίνου έχουν αποκλειστεί και σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ οι αρχές διερευνούν ένα «ύποπτο» αντικείμενο. Στο σημείο βρίσκεται αστυνομία και ειδικές μονάδες, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή.

Να σημειωθεί ότι σήμερα άνοιξαν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Βρετανοί ψηφοφόροι μπορούν να πηγαίνουν από σήμερα να ψηφίσουν, αν και μετά το Brexit, οι έδρες των ευρωβουλευτών τους θα ανακατανεμηθούν μεταξύ των υπολοίπων χωρών μελών.

Λονδίνο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share