Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Συναγερμός στο Λονδίνο: Έκλεισαν οι δρόμοι λόγω ύποπτου πακέτου!

Τι συνέβη;

23 Μαΐου 2019 14:54
Συναγερμός στο Λονδίνο: Έκλεισαν οι δρόμοι λόγω ύποπτου πακέτου!

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στον δρόμο Γουάιτχολ!

Δρόμοι στην περιοχή του Λονδίνου έχουν αποκλειστεί και σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ οι αρχές διερευνούν ένα «ύποπτο» αντικείμενο. Στο σημείο βρίσκεται αστυνομία και ειδικές μονάδες, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή.

Να σημειωθεί ότι σήμερα άνοιξαν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Βρετανοί ψηφοφόροι μπορούν να πηγαίνουν από σήμερα να ψηφίσουν, αν και μετά το Brexit, οι έδρες των ευρωβουλευτών τους θα ανακατανεμηθούν μεταξύ των υπολοίπων χωρών μελών.

Λονδίνο

Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!

Σύγκρουση τρένο

Η αμαξοστοιχία 1576, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος, ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου, στις 12:47, λόγω σύγκρουσης με όχημα Ι.Χ, το οποίο παραβίασε αυτόματη διάβαση.

Δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε κάποιου επιβάτη, ούτε κάποιου μέλους του προσωπικού του τρένου, ενώ τα δρομολόγια εκτελούνται πλέον κανονικά.

Σύγκρουση τρένο

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Στην ταυτοποίηση και ακολούθως στη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με το βυτιοφόρο στο Κορωπί την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε η αστυνομία, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσε από διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που προκάλεσε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία, είναι Έλληνας, 50 ετών, με ολλανδικό διαβατήριο και εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάκριση που έγινε στο τμήμα, ο 50χρονος αρχικά δεν παραδεχόταν την εμπλοκή του. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κάνει διαδοχικές αντικανομικές προσπεράσεις σε τουλάχιστον 4-5 αυτοκίνητα. Όταν προκάλεσε το τροχαίο, επέστρεψε στο σημείο και ρωτούσε άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αν είχαν δει τι είχε συμβεί. Έλεγε δε, πως ήταν πιο πίσω και δεν είχε διακρίνει το συμβάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share