Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

14χρονη χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

23 Μαΐου 2019 08:14
14χρονη χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα 14χρονη μαθήτρια στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ΑΕΛ για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μαθήτρια επέβαινε σε αυτοκινήτο με την οικογένεια της.


Όταν το αυτοκίνητο πέρασε έξω από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα, άγνωστος έριξε πέτρα με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πίσω πόρτας του αυτοκινήτου και να κτυπήσει στο κεφάλι τη μαθήτρια.

Η μαθήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε συρραφή του τραύματος. Η ανήλικη κρατήθηκε για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Πάρος: Τραυματίστηκε βρέφος από κλείσιμο πόρτας σε πλοίο!

Ένα βρέφος τραυματίστηκε στο χέρι, στο πλοίο «SUPERFERRY II», που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Πάρο με προορισμό τη Μύκονο.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε στο χέρι, από κλείσιμο μιας πόρτας του πλοίου, σύμφωνα με τις πόρτες πληροφορίες. Το ατύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά τον απόπλου του πλοίου από την Πάρο. Το πλοίο επέστρεψε το λιμάνι και ασθενοφόρο παρέλαβε το κοριτσάκι και τους γονείς του και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Εκεί το βρέφος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί θα γίνει ορθοπεδική εκτίμηση και αποκατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Το λιμεναρχείο της Πάρου κάνει προανάκριση για το ατύχημα.

Θρήνος στη Βοιωτία: Έφυγε από τη ζωή βρέφος 9 ημερών!

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου βρέφους 9 ημερών σε χωριό της Βοιωτίας.

Το αγοράκι έδειξε αδιαθεσία και οι γονείς του το πήγαν για εξέταση σε παιδίατρο, από όπου έφυγε επειγόντως για Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Εκεί δυστυχώς κατέληξε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Για τον ξαφνικό θάνατο του νεογνού, το ΑΤ Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας έχει παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share