Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Η Ελληνική Αστυνομία αξιοποίησε όλα τα στοιχεία!

23 Μαΐου 2019 01:19
Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Στην ταυτοποίηση και ακολούθως στη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με το βυτιοφόρο στο Κορωπί την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε η αστυνομία, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσε από διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που προκάλεσε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία, είναι Έλληνας, 50 ετών, με ολλανδικό διαβατήριο και εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάκριση που έγινε στο τμήμα, ο 50χρονος αρχικά δεν παραδεχόταν την εμπλοκή του. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κάνει διαδοχικές αντικανομικές προσπεράσεις σε τουλάχιστον 4-5 αυτοκίνητα. Όταν προκάλεσε το τροχαίο, επέστρεψε στο σημείο και ρωτούσε άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αν είχαν δει τι είχε συμβεί. Έλεγε δε, πως ήταν πιο πίσω και δεν είχε διακρίνει το συμβάν.

Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη μετά το τροχαίο στην Θησέως!

Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη μετά το τροχαίο στην Θησέως! Πρόκειται για έναν νεαρό 29 ετών!

Στα χέρια της αστυνομίας παραδόθηκε ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε στη λεωφόρο Θησέως, τον Σάββατο, μία 18χρονη κοπέλα.

Πρόκειται για έναν νεαρό 29 ετών.

Ο 29χρονος παραδόθηκε στις τέσσερις και μισή το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR τον συνάντησε λίγο πριν προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα και συνομίλησε με τον ίδιο και τον δικηγόρο του.

Είναι η στιγμή που ο 29χρονος οδηγός μπαίνει στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να παραδοθεί. Οι αρχές τον αναζητούσαν από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν χτύπησε και εγκατέλειψε μια 18χρονη κοπέλα που επέστρεφε σπίτι της μετά από πάρτι για τη Eurovision.

«Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση» αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά το τροχαίο ήταν ο δικηγόρος του, Μανώλης Βαμβουνάκης.

Το 18χρονο κορίτσι παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας .Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία όλη η έρευνα για το ατύχημα. Παρακαλά να γίνει το κορίτσι καλά, ενώ θέλει να την επισκεφθεί και στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share