Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη μετά το τροχαίο στην Θησέως!

Δείτε εδώ!

22 Μαΐου 2019 22:16
Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη μετά το τροχαίο στην Θησέως!

Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη μετά το τροχαίο στην Θησέως! Πρόκειται για έναν νεαρό 29 ετών!

Στα χέρια της αστυνομίας παραδόθηκε ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε στη λεωφόρο Θησέως, τον Σάββατο, μία 18χρονη κοπέλα.

Πρόκειται για έναν νεαρό 29 ετών.

Τροχαίο

Ο 29χρονος παραδόθηκε στις τέσσερις και μισή το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR τον συνάντησε λίγο πριν προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα και συνομίλησε με τον ίδιο και τον δικηγόρο του.

Είναι η στιγμή που ο 29χρονος οδηγός μπαίνει στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να παραδοθεί. Οι αρχές τον αναζητούσαν από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν χτύπησε και εγκατέλειψε μια 18χρονη κοπέλα που επέστρεφε σπίτι της μετά από πάρτι για τη Eurovision.

«Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση» αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά το τροχαίο ήταν ο δικηγόρος του, Μανώλης Βαμβουνάκης.

Το 18χρονο κορίτσι παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας .Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία όλη η έρευνα για το ατύχημα. Παρακαλά να γίνει το κορίτσι καλά, ενώ θέλει να την επισκεφθεί και στο νοσοκομείο.

Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! - Κάνει δημόσια έκκληση! (Video)

Τροχαίο

Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! Τραγική είναι η φιγούρα του πατέρα έξω από το νοσοκομείο! Κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάποιον να μιλήσει ώστε να διελευκάνει την υπόθεση!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" παρουσιάστηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο για το τροχαίο που έγινε στην Θησέως και τον οδηγό που εγκατάλειψε την άτυχη κοπέλα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο που χτύπησε την άτυχη κοπέλα. Μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία φέρεται να έχει βρεθεί το αυτοκίνητο και έχει κατασχεθεί για να γίνει έρευνα. Υπάρχουν σημάδια ότι ίσως είναι αυτό!

Τροχαίο

Ο πατέρας της δήλωσε ότι η κόρη του ήταν πολύ προσεκτική όταν περπατούσε και πέρναγε τον δρόμο.

Ακόμα και η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε έκκληση για να εμφανιστεί ο ασυνείδητος οδηγός! Δυστυχώς η υγεία της κοπέλας είναι πάρα πολύ κρίσιμη και υπάρχει ανησυχία για την λειτουργία των ζωτικών οργάνων.

Τι κατέθεσε ο οδηγός ταξί που κατέβηκε εκείνη την ώρα και βοήθησε την κοπέλα;

Τους άτυχους γονείς ενημέρωσε μια γυναίκα που βρισκότανε σε άλλο ταξί. Η κοπέλα όπως δήλωσε ο πατέρας της γύριζε στις έξι το πρωί από νυχτερινή έξοδο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share