Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Νέες απειλές Ρουβίκωνα για επιθέσεις!

Τι είπαν σε ανάρτηση τους;

22 Μαΐου 2019 19:34
Νέες απειλές Ρουβίκωνα για επιθέσεις!

Νέες απειλές εξαπολύει ο Ρουβίκωνας για επιθέσεις! Σε ανάρτησή του στο facebook γνωστό μέλος της οργάνωσης ισχυρίζεται ότι η δικαστική και πολιτική εξουσία καθυστερεί να αποφασίσει για τον Κουφοντίνα και αναφέρει ότι «θα συνεχίσουν τον αγώνα αμείωτα»!

έες επιθέσεις προαναγγέλει μέσω facebook ο Ρουβίκωνας, σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Κουφοντίνα. Σε ανάρτησή του στο facebook μια μέρα μετά την εισβολή στη Βουλή, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μιλά για κατενάτσιο καθυστερήσεων «στην πλάτη» του Κουφοντίνα και υποστηρίζει ότι αυτές οι καθυστερήσεις «δικαιώνουν» το μπαράζ των ενεργειών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα υπέρ του πολυισοβίτη της 17 Νοέμβρη.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι οι καθυστερήσεις δικαιώνουν την άποψη που επιμένει «να μην δείχνουμε ποτέ και πουθενά εμπιστοσύνη ή «αισιοδοξία» ως προς τους τακτικούς ελιγμούς της καταστολής. Και γι αυτόν τον λόγο θα συνεχίσουμε τον αγώνα αμείωτα»

Ρουβίκωνας

Ρουβίκωνας

Διαβάστε την ανάρτηση:

Ρουβίκωνας

Ρουβίκωνας ήταν αυτός που επιτέθηκε στη Βουλή με μπογιές!

«Καταδρομική» επίθεση στη Βουλή εξαπέλυσε πριν από λίγο ομάδα αγνώστων οι οποίοι ανενόχλητοι έφτασαν μέχρι την κεντρική είσοδο της Βουλής πετώντας κόκκινες μπογιές και ένα ή δύο καπνογόνα!
Δείτε εικόνα από τους βανδαλισμούς στο κτίριο της Βουλής:

Ρουβίκωνας

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σε μια σύλληψη προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή!

Θρίλερ στην Κρήτη: 20χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share