Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

ΑΣΟΕΕ: Επίθεση δέχτηκε το γραφείο του πρύτανη!

Νέο περιστατικό βίας!

22 Μαΐου 2019 17:25
ΑΣΟΕΕ: Επίθεση δέχτηκε το γραφείο του πρύτανη!

Νέο περιστατικό βίας είχαμε πάλι στην ΑΣΟΕΕ όταν βάνδαλοι εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη και έκαναν καταστροφές.

Επίθεση στον πρύτανη γιατί όπως υποστηρίζουν «συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου γύρω από τους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου».

Ομάδα αγνώστων (περίπου 10 ατόμων), με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, σήμερα στις 11:50, στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

ΑΣΟΕΕ

Σύμφωνα με το ΟΠΑ “Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών”.

ΑΣΟΕΕ

Έκλεισε η Πατησίων λόγω έντασης που προκλήθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ!

ΑΣΟΕΕ

Έκλεισε η Πατησίων λόγω έντασης που προκλήθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ!

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναρχικοί βγήκαν από τις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πυρπόλησαν κάδους απορριμάτων επί της Πατησίων, που παραμένει από τις 14:30 έως αυτή την ώρα κλειστή.

Αντίστοιχα, αναρχικοί βγήκαν από την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και έβαλαν φωτιές σε κάδους στην οδό Κοκκινοπούλου, ενώ το ίδιο συνέβη και στην Ιερά Οδό, όπου βρίσκεται το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share