Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το "Από Μηχανής" θέατρο ψάχνει ηθοποιούς και κάνει οντισιόν

Δείτε την ανακοίνωση

22 Μαΐου 2019 15:26
Το

Για τις ανάγκες της παράστασης «Κατασκευαστής Πιάνων» που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο Από Μηχανής Θέατρο αναζητούμε έναν άντρα ερμηνευτή επαγγελματία ηθοποιό, ηλικίας 22- 35 ετών, για πρωταγωνιστικό ρόλο με ευχέρεια στο τραγούδι και με γνώση πιάνου.

Το κείμενο και την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Κώστας Κουτρούλης.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) μέχρι και την Τετάρτη 29/5/2019 ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του email «ΠΙΑΝΟ- ΑΚΡΟΑΣΗ».

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι και την Παρασκευή 31/5/19.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα πρόβας καθώς και να έχουν τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα.

Στην ακρόαση θα κληθούν:

Να αφηγηθούν μια ιστορία (πραγματική ή φανταστική από λογοτεχνικό κείμενο, έντυπο κτλ.)
Να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους.
Να αποδώσουν ένα κομμάτι της επιλογής τους σε πιάνο.
Να αυτοσχεδιάσουν σε δοσμένη συνθήκη που θα τους ζητηθεί.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/6/19 από την 13.00 έως 18.00 στο:

Ωδείο Τέχνης Φακανά

Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, Νέο Φάληρο, 183 44

Πλησίον σταθμού Φαλήρου( Ηλεκτρικός)

Παραγωγή Από Μηχανής Θέατρο

Σκότωσαν ηθοποιό μέσω Grindr!

Ο επιχειρηματίας Έρικ Μίκελς, που είχε εμφανιστεί στην ταινία Skyfall, δολοφονήθηκε από έναν κατά συρροή ληστή, που τον παγίδευσε μέσω Grindr.

Ο 54χρονος Μίκελς σκοτώθηκε από υπερβολική δόση του ναρκωτικού GHB που ο δράστης του είχε ρίξει στο ποτό. Ο 25χρονος Τζέραλντ Ματοβού χρησιμοποιούσε τις πλατφόρμες γνωριμιών για να επιλέγει και να στοχοποιεί τα θύματά του. Ο φερόμενος ως ληστής και δολοφόνος έχει πλέον συλληφθεί και δικάζεται για την υπόθεση μαζί με τον 23χρονο Μπράντον Ντάνμπαρ, που θεωρείται συνεργός του.

Ο Μίκελς βρέθηκε νεκρός στο Τσέσιγκτον, στις 18 Αυγούστου, αλλά ο Ματοβού αρνείται πως είχε την παραμικρή ανάμειξη στην δολοφονία του πρώην ηθοποιού, δηλώνοντας αθώος για μία σειρά εγκλημάτων που του αποδίδονται. Ο εισαγγελέας Τζόναθαν Ρις είπε από την πλευρά του ότι οι δύο κατηγορούμενοι συχνά συνεργάζονταν, χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες ραντεβού, όπως το Grindr, για να κλέβουν και να φωτογραφίζουν πιστωτικές κάρτες των θυμάτων τους, για μελλοντικές απάτες. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι δύο νέοι άνδρες εξαπάτησαν τουλάχιστον 12 ομοφυλόφιλους άνδρες που γνώριζαν μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών, τους έδιναν ραντεβού για σεξ και τους έκλεβαν. Σε οχτώ από αυτές τις περιπτώσεις τα θύματα είχαν ναρκωθεί από τους δράστες για να παραμείνουν αναίσθητα. Σε πέντε άνδρες οι ληστές έριξαν κάποια ουσία στο ποτό τους, ενώ σε μία περίπτωση έκαναν ένεση στο θύμα τους στην πλάτη.

Πατέρας τριών παιδιών, ο Μίκελς είχε χωρίσει από την πρώην σύζυγό του το 2010, μιλώντας ανοικτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο γιος του, Σαμ, που έμενε μαζί του, είχε αργότερα καταθέσει στις αρχές πώς η τελευταία φορά που είδε τον πατέρα του ζωντανό ήταν στις 16 Αυγούστου. Ο Ματοβού συνάντησε το θύμα του στο κεντρικό Λονδίνο και μαζί πήραν ένα ταξί για το Τσέσιγκτον. Το επόμενο πρωί, ο Ματοβού φωτογράφησε τις κάρτες, το δίπλωμα οδήγησης και τα διαβατήρια του θύματός του, πριν φύγει από το σπίτι καλώντας πάλι ταξί. Ο Ματοβού έκλεψε φεύγοντας το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ του θύματός του.

Το ίδιο βράδυ, η 14χρονη κόρη προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, χωρίς επιτυχία, και του έστειλε τελικά γραπτό μήνυμα ρωτώντας τον αν ήθελε να συναντηθούν. Αργότερα του έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο οποίο έλαβε την απόκριση «Γεια αγάπη. Είμαι λίγο απασχολημένος θα μιλήσουμε σύντομα». Όπως είπε η ίδια, η γλώσσα αυτή δεν είχε καμία σχέση με τον τρόπο που μιλούσε και έγραφε ο πατέρας της.

Θορυβημένη αποφάσισε να τον ξανακαλέσει αμέσως και τότε ένας άνδρας που δεν τον γνώριζε, απάντησε και το έκλεισε μόλις του είπε ποια ήταν. Όπως διασταύρωσαν αργότερα οι αρχές, την ώρα της κλήσης το τηλέφωνο του Μίκελς ήταν στην ευρύτερη περιοχή της διεύθυνσης του Ματοβού. Η ανήλικη πήρε τη μητέρα της με την οποία έτρεξαν στο σπίτι του 54χρονου, όπου τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι, με ένα κάλυμμα πάνω από τη μύτη του. «Προσπάθησε να τον επαναφέρει, φωνάζοντας το όνομά του, αλλά μάταια», είπε ο Ρις.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο σενάριο της υπερβολικής δόσης GHB, που συχνά χρησιμοποιείται για "chemsex" ώστε να εντείνει την σεξουαλική διάθεση, απόδοση και αντοχή. Σε μεγάλες δόσεις, μπορεί να προκαλέσει κώμα και, σε κάποιες περιπτώσεις, τον θάνατο. Οι δύο κατηγορούμενοι συνολικά βαρύνονται με 26 κατηγορίες και η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: Lifo

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share