Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για να φάει...καλαμαράκια!

Απίστευτο!

22 Μαΐου 2019 15:30
Μύκονος: Τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για να φάει...καλαμαράκια!

Σε... χρυσάφι φαίνεται ότι αποτιμάται μια μερίδα καλαμάρι στη Μύκονο, όπως διαπίστωσε ένας Αμερικανός τουρίστας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης όταν ζήτησε τον λογαριασμό έπειτα από γεύμα που είχε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο του νησιού, στην παραλία Πλατύς Γυαλός.

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει στην ανάρτησή του ο τουρίστας και εξηγεί ότι τους χρέωσαν 836 ευρώ για καλαμάρια, έξι μπύρες και τρεις σαλάτες, χωρίς να τους έχουν δώσει τιμοκατάλογο!

Παραθέτει δε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. Σύμφωνα με το δελτίο παραγγελίας που ανέβασε ο τουρίστας στο tripadvisor, μια μερίδα καλαμάρια στο συγκεκριμένο εστιατόριο χρεώνεται 98,5 ευρώ, μια «τοπική μπύρα σε μεγάλο ποτήρι» 25 ευρώ, ένα μπουκάλι νερό 8,90 ευρώ, ένας συσκευασμένος χυμός ντομάτας 18 ευρώ και μια σαλάτα Ceasar 20 ευρώ - έτσι ο ίδιος και η παρέα του κλήθηκαν να πληρώσουν συνολικά 836 ευρώ..

Στην ίδια ιστοσελίδα, άλλοι τουρίστες διαμαρτύρονται γιατί στο ίδιο κατάστημα, ένας διπλός ελληνικός καφές χρεώνεται 10 ευρώ και ένα αναψυκτικό 15 ευρώ, η μερίδα τζατζίκι 9,80 ευρώ και η μερίδα μουσακά 20 ευρώ - ενδεικτικό της ακρίβειας που μαστίζει και φέτος τη Μύκονο καθιστώντας την νησί για λίγους και ευκατάστατους τουρίστες!

Πηγή: protothema.gr

Μύκονος: Συλλήψεις για ναρκωτικά! - Η φωτογραφία που τους "καίει"!

Συλλήψεις για ναρκωτικά έγιναν στην Μύκονο! Η φωτογραφία που τους "καίει"! Επτά συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών έγινε το Σάββατο στη Μύκονο!

Οι Αρχές δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία με τα ευρήματα!

Η παραβατικότητα στη Μύκονο καλά κρατεί, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/05) επτά αλλοδαπούς για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., σε οικία στην περιοχή «Πετεινάρος» στη Μύκονο, βρέθηκαν διάσπαρτες εντός αυτής καθώς και σε παρακείμενα σημεία του προαύλιου χώρου της, ικανός αριθμός από νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν δέκα τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (114,46gr).

Επιπρόσθετα, τρεις εκ των συλληφθέντων παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ δύο εξ΄ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα. Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Θεσσαλονίκη: Συμμορία κρατούσε αιχμάλωτους 11 μετανάστες!

Από δώμα στην περιοχή της Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης απελευθερώθηκαν 11 αλλοδαποί που κρατούσαν παρά τη θέλησή τους τα μέλη μιας συμμορίας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 58, 49 και 35 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής, της παράνομης μεταφοράς-προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παραβάσεων των «Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών».

Το δώμα με τους αλλοδαπούς εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου οι τρεις συλληφθέντες κρατούσαν τα 11 άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, απαιτώντας να καταβάλουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα χρηματικό ποσό, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.

Σε έρευνα στο σπίτι 58χρονου στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, 14 συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης, υλικά συσκευασίας (χάρτινες καρτέλες, κολλητική ταινία), 7 φυσίγγια των 9mm και ένας σιγαστήρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share