Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Τι θα κάνετε απόψε 21/6 στην Αθήνα;

21 Ιουνίου 2011
Τι θα κάνετε απόψε 21/6 στην Αθήνα;

CINEMA
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Η γυναίκα της ζωής μου

Καλοκαίρι 1971. Η εκθαμβωτική Άννα Νιτζιότι, τιτλοφορείται Μις Μαμά στα διάσημα λουτρά του Λιβόρνο, μη συνειδητοποιώντας την προσοχή των αντρών που τραβάει, τις υποψίες του άντρα της Μάριο και την κρυφή ντροπή του γιου της Μπρούνο. Σήμερα. Η Άννα υποφέρει από θανατηφόρα ασθένεια, αλλά παρόλα αυτά κερδίζει το θαυμασμό την γιατρών με το θάρρος της.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, ώρες προβολής, κριτικές και πού θα δείτε την ταινία, πατήστε εδώ!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ
FRINGE FESTIVAL

Το Fringe Festival έρχεται με... νέα ταλέντα! Αναλυτικό πρόγραμμα

Η Αθήνα βαρέθηκε να ποζάρει μέσα στη νεύρωση, στην αγωνία και να σέρνεται στη θλίψη. Ένας χρόνος χωρίς χαμόγελο, αυτό πολλαπλασιάζεται, πάει να γίνει κουλτούρα. Η εικόνα αυτή της πόλης με ανοιχτά τα σωθικά μπαίγνιο των εθνών, χωρίς την αιγίδα του μύθου της, μας συνεγείρει όλους. Κανείς δεν μένει έξω άπραγος. Δεν είναι εποχή για αδιαφορία. Η πόλη πια θέλει περισσότερες ώρες αγάπης από όσες μπορούν να ξεπληρωθούν.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

EVENT
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής, σε ένα διήμερο event στην Τεχνόπολη

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, το μεγαλύτερο μουσικό δρώμενο της χώρας, με αφορμή τον εορτασμό του θεσμού από 20 - 23 Ιουνίου, παρουσιάζει κι εφέτος ένα πρόγραμμα γεμάτο από δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα. Η «Τεχνόπολις» θα φιλοξενήσει σχήματα που θα ερμηνεύσουν world, reggae και jazz ρυθμούς.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
HOUSE OF PAIN ΣΤΟ TERRAVIBE

Οι House of Pain στο Terravibe

Οι House of Pain, το πασίγνωστο αμερικάνικο hip hop συγκρότημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share