Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Aπίστευτο: Του καρφώθηκε βέλος στην καρδιά και σώθηκε!

Απίστευτη τύχη!

22 Μαΐου 2019 15:00
Aπίστευτο: Του καρφώθηκε βέλος στην καρδιά και σώθηκε!

Την τύχη πρέπει να ευχαριστεί ένας 47χρονος Ιταλός που κατάφερε να επιβιώσει από ένα βέλος που του καρφώθηκε στην καρδιά!

Ο 47χρονος στο χωριό της επαρχίας Αόστα της Ιταλίας, κρατούσε ο ίδιος το τόξο από το οποίο έφυγε το βέλος, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν επρόκειτο για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Πάντως, το βέλος μήκους 30 εκατοστών, τρύπησε την αριστερή κοιλία της καρδιάς του και τον πνεύμονά του, ενώ η άκρη του ήταν έξω από το στήθος του άντρα.

Aπίστευτο: Του καρφώθηκε βέλος στην καρδιά και σώθηκε!

Ένας συγγενής του που τον βρήκε κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ οι γιατροί αποφάσισαν να μην επιχειρήσουν να τραβήξουν το βέλος, φοβούμενοι πως θα προκαλούσαν ακατάσχετη αιμορραγία στον τραυματία, που είχε κανονικά τις αισθήσεις του!

Έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 47χρονου σε ειδικό κέντρο για την καρδιά στο Τορίνο. Εκεί η ομάδα των χειρουργών που ανέλαβε το περιστατικό, νάρκωσε τον άντρα, αφαίρεσε μεγάλες ποσότητες του αίματός του από το σώμα του, έβγαλε προσεκτικά το βέλος και εισήγαγε πίσω στο σώμα το αίμα, προτού τον ξυπνήσει!

Τραγωδία: 2 ετών κοριτσάκι δίνει μάχη για την ζωή της αφού δέχτηκε βέλος από βαλλίστρα!

Τραγωδία αυτό που συνέβη σε ένα 2χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη για την ζωή της αφού δέχτηκε βέλος από βαλλίστρα!

Το παιδί ήταν στο σπίτι του, στην κοινότητα του Ουόλτον, τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του. Από εκεί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη (30/04/2019) στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Τραυματίας

Η αστυνομία ψάχνει τον δράστη και απευθύνει έκκληση στην τοπική κοινότητα για πληροφορίες.

«Είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα του Ουόλτον είναι το ίδιο σοκαρισμένη όπως εμείς, με τον τρόπο που τραυματίστηκε το παιδί. Οι έρευνές μας είναι σε πρώιμο στάδιο. Δίνουμε προσοχή σε όλες τις πληροφορίες, ώστε να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε το δράστη και να αποσύρουμε αυτά τα όπλα από τους δρόμους» δήλωσε ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας Σάμπι Κάουρ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share