Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Το πρώτο πιστοποιημένο SKATE PARK άνοιξε στο Χαλάνδρι!

Πανηγυρικό άνοιγμα!

22 Μαΐου 2019 14:07
Το πρώτο πιστοποιημένο SKATE PARK  άνοιξε στο Χαλάνδρι!

Έγινε την Κυριακή 19/5/2019 το πανηγυρικό άνοιγμα του πρώτου πιστοποιημένου SKATE PARK στο Χαλάνδρι. Ένα ακόμα όνειρο παιδιών που έγινε πραγματικότητα. Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες αλλά και οι συμμετοχές στον διαγωνισμό skate που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα εγκαίνια. Στον χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ προηγήθηκε επιτυχημένη επίδειξη καράτε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γεώργιο Τζάνο και την ομάδα του.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικούς αθλητές του SK8 και του BMX της πόλης του Χαλανδρίου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλά μέλη της διοίκησης του Δήμου και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λαδόπουλος. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος παρέδωσε και επίσημα στην πόλη ένα υπερσύγχρονο πιστοποιημένο skate8 park και μίλησε για την αξία των κοινόχρηστων, ανοιχτών και προσβάσιμων σε όλους αθλητικών χώρων. Επίσης υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί έως ότου οι κάτοικοι της πόλης αποκτήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν.

πίστα  σκέιτ

Την ευθύνη της επιτυχημένης οργάνωσης σε συνεργασία με τον Δήμο είχε το SLUTboard shop Χαλανδρίου. Την ημέρα δρόσισε η Monster Energy, ενώ το κοινό απόλαυσε δυνατή μουσική από dj με τη συμβολή των BARBERULES και Dark Side Tattoo Society. Η βραδιά τελείωσε με την απονομή των επάθλων.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν, συμμετείχαν, διαγωνίστηκαν και γέμισαν με την παρουσία τους και την ενέργειά τους τον καινούργιο χώρο.

Στον χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο Μάρκος Παπαδάκης την Κυριακή 19/5/2019 με αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου πιστοποιημένου skate park πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επίδειξη καράτε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γεώργιο Τζάνο και την ομάδα του. Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό συστήνοντάς μας την τέχνη του Καράτε με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο Γιώργος Τζάνος είναι μέλος της εθνικής ομάδας και χρυσός πρωταθλητής Ελλάδος με πολλές παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Στην επίδειξη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πανελλήνιας ομοσπονδίας Καράτε καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου.

Πηγή: myhalandri.gr

Φοβερό:Το πρώτο καταδυτικό πάρκο βρίσκεται στην Αρκαδία! (Video)

Φοβερό:Το πρώτο καταδυτικό πάρκο βρίσκεται στην Αρκαδία! (Video)

Το πρώτο καταδυτικό πάρκο στην Ελλάδα, θεσμοθετείται με βάση την κείμενη νομοθεσία. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) οριοθετείται θαλάσσια περιοχή στα διοικητικά όρια του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για τη λειτουργία καταδυτικού πάρκου και τη χωροθέτηση αντίστοιχων εγκαταστάσεων.

Ειδικότερα, με την ΚΥΑ χαρακτηρίζεται ως καταδυτικό πάρκο θαλάσσια περιοχή έκτασης 1.704 τετραγωνικών χιλιομέτρων στον Όρμο Τυρού, στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την πραγματοποίηση καταδύσεων αναψυχής. Η διαχείριση του καταδυτικού πάρκου παραχωρείται σε φορέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η οριοθέτηση της περιοχής ως επισκέψιμου υποβρύχιου χώρου αναψυχής προσθέτει μια εναλλακτική νότα στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, με τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου πόλου έλξης που ενισχύει και διευρύνει την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μια θερμή πηγή στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Wonderland Eurasia: Ένα τεράστιο θεματικό πάρκο άνοιξε στην Τουρκία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share