Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας!

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

21 Μαΐου 2019 21:48
Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας!

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Χριστόφια, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος πλέον στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έκριναν ότι ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου έπρεπε να διασωληνωθεί, νωρίς το βράδυ της Τρίτης. Σε αυτή την απόφαση προχώρησαν οι γιατροί μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπέβαλαν τον κ. Χριστόφια, αλλά και την εξέτασή του από λοιμωξιολόγο που πήγε στην Κύπρο από το Ισραήλ.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, προσπαθούν να εντοπίσουν τι προκάλεσε το αναπνευστικό πρόβλημα στον κ. Χριστόφια, ο οποίος είχε ήδη βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο (18/5) και τη Δευτέρα (20/5) κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Κύπρος: Σε κώμα 13χρονη από κατανάλωση αλκοόλ!

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται μια 13χρονη Ρωσίδα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κύπρου.

Το κορίτσι είχε χάσει τις αισθήσεις της σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό όπου βρισκόταν με φίλους της. Κλήθηκε η μητέρα της, η οποία ενημερώθηκε για την υπερκατανάλωση αλκοόλ του παιδιού της το οποίο παρέλαβε και μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κύπρος: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε κεντρική πλατεία!

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας σε σχολικό λεωφορείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share