Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καταστροφές στο προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη!

Χυδαία συνθήματα για τον πατέρα του!

21 Μαΐου 2019 21:09
Καταστροφές στο προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη!

Σε βανδαλισμούς του προεκλογικού περιπτέρου του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη επιδόθηκαν αλληλέγγυοι στον πολυισοβίτη «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, στη διάρκεια της πορείας που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια από τη φυλακή.

Παράλληλα, φώναξαν χυδαία συνθήματα για τον δολοφονημένο από τον Κουφοντίνα, πατέρα του υποψηφίου δημάρχου Παύλο Μπακογιάννη. Οι αλληλέγγυοι στον Κουφοντίνα προκάλεσαν φθορές και κόλλησαν αφίσσες στο περίπτερο του συνδυασμού Αθήνα Ψηλά.

Θρίαμβο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τον Κώστα Μπακογιάννη!

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι δημοσκοπήσεις που γίνονται δείχνουν τα πρώτα δείγματα από τις επιλογές του κόσμου! Ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηναίων σημειώνει ανοδική πορεία!

Ο Κώστας Μπακογιάννης , τρεις μήνες πριν τις εκλογές, με τη διαφορά από τον δεύτερο, Παύλο Γερουλάνο, σε έρευνα της Alco, να μεγαλώνει στις 26,5 μονάδες.

Στη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει 38,3%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθεί με 11,8%.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10,6%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,6% στην τέταρτη, ο Νίκος Σοφιανός με 5,7% και ο Γιώργος Βουλγαράκης με 2% στην τελευταία θέση.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει αθροιστικά τα ποσοστά των τεσσάρων συνυποψηφίων του, ενώ η συνεχής άνοδο στην προτίμηση των Αθηναίων στο πρόσωπό του που καταγράφεται το τελευταίο τρίμηνο σε όλες τις δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνεται και στην εν λόγω δημοσκόπηση της Alco.

Στην αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου, βρισκόταν στο 37% με την διαφορά από τον δεύτερο στις 24 μονάδες.

Η συνεχής ανοδική πορεία του Κώστα Μπακογιάννη γίνεται ακόμα πιο σαφής αν συγκριθούν οι αριθμοί με την πρώτη δημοσκόπησης (Opinion Poll) της προεκλογικής περιόδου που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Τότε συγκέντρωνε ποσοστό 33,8% και η διαφορά από τον δεύτερο ήταν περίπου 25 μονάδες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share