Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου;

Σύμφωνα με ανακοίνωση!

21 Μαΐου 2019 19:41
Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου;

Oι «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της συναδέλφου Μίνας Καραμήτρου.

undefined
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρους η επίθεση συνδέεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην δημοσιογράφο!

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην δημοσιογράφο!

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην δημοσιογράφο! Τι ανέφερε στην ανακοίνωση της;

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ – με ανακοίνωσή του – εκφράζει τη συμπαράστασή του στη συνάδελφο Μίνα Καραμήτρου, συντάκτρια του αστυνομικού ρεπορτάζ και καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε από «αγνώστους», οι οποίοι πυρπόλησαν σήμερα (14/5) τα ξημερώματα το αυτοκίνητό της.

«Οι ενέργειες αυτής της μορφής στρέφονται κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, καθώς οι δράστες, μέσω του εκφοβισμού, επιχειρούν, να περιορίσουν την ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών και να οδηγήσουν τους δημοσιογράφους στην αυτολογοκρισία.Δημοσιογράφος επίθεση ΕΣΗΕΑ

Πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και η εμπέδωση της ασφάλειας στους πολίτες αυτής της χώρας, αλλά και στους λειτουργούς της ενημέρωσης θα πρέπει να είναι πρωταρχικό καθήκον κάθε ευνομούμενης πολιτείας και για το λόγο αυτό καλούμε τις Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να αποκαλύψουν αμέσως τους δράστες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Και προσθέτει: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά, όμως, ότι η βία, οι απειλές και οι εκβιασμοί δεν θα κλείσουν τα στόματα των συναδέλφων. Θα συνεχίσουν απτόητοι να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό και να εκφράζουν την άποψή τους με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, χωρίς κανένα φόβο να τους εμποδίζει. Τέλος, η ΕΣΗΕΑ θα ενημερώσει, για την επίθεση κατά της συναδέλφου, τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων προκειμένου να λάβουν γνώση και να καταγγείλουν το γεγονός».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share