Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Κι άλλος άνδρας άνδρας ασελγούσε στην 23χρονη ΑμεΑ!

Οι πράξεις του προσδιορίζονται και μετά την σύλληψη του πρώτου κατηγορουμένου!

21 Μαΐου 2019 16:13
Φθιώτιδα: Κι άλλος άνδρας άνδρας ασελγούσε στην 23χρονη ΑμεΑ!

Μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του 74χρόνου που κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος ενός 23χρονου κοριτσιού, ατόμου με ειδικές ανάγκες, σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας, έρχεται σαν βόμβα η σύλληψη ενός ακόμη άνδρα, με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της ίδιας κοπέλας.

Μάλιστα οι πράξεις του προσδιορίζονται και μετά την σύλληψη του πρώτου κατηγορουμένου.

Πρόκειται για έναν άνδρα, 60 περίπου ετών, που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του κοριτσιού.

Η σύλληψή του έγινε το πρωί, την ώρα που στο χωριό γινόταν η διανομή των συντάξεων.

Φθιώτιδα: Στην φυλακή οδηγείται ο ηλικιωμένος που βίαζε την 23χρονη!

Στην φυλακή οδηγείται ο ηλικιωμένος άνδρας που βίασε την 23χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην Φθιώτιδα! Δεν κατάφερε να πείσει ότι είναι αθώος ο 74χρονος τον εισαγγελέα και ανακρίτρια!

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στο δικαστικό μέγαρο όπου ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς του πως είναι αθώος και αποφάσισαν να τον στείλουν στη φυλακή μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που κατηγορείται πως βίαζε κατ' εξακολούθηση μία κοπέλα 23 ετών με νοητική υστέρηση σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Το χρονικό της φρίκης

Το γεγονός κατήγγειλε στην αστυνομία η γιαγιά της κοπέλας και ο 76χρονος συνελήφθη.

Όπως είπε, ο ηλικιωμένος λλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share