Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καλογρέζα: Ο γιος του θύματος μίλησε στις κάμερες! (Video)

Φανερά εκνευρισμένος!

21 Μαΐου 2019 12:40
Τραγωδία στην Καλογρέζα: Ο γιος του θύματος μίλησε στις κάμερες! (Video)

Η τραγωδία στην Καλογρέζα έχει σοκάρει το Πανελλήνιο με τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται και για την ζωή του 87χρονου! Το "ματωμένο δελτίο" οδήγησε στον θάνατο αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα!

Αυτό που ερευνά η Ασφάλεια είναι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δύστυχος ηλικιωμένος τερμάτισε τη ζωή του και το κυριότερο αν κάποιοι φέρουν ευθύνες για αυτή την τραγική απόφαση. Μάλιστα, επικεντρώνονται και στα τέσσερα πρόσωπα τα οποία αναφέρει στην επιστολή του και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Σε ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" για την τραγωδία αυτή, ρωτούσε όσους γνώριζαν το θύμα και πως ήταν η ζωή του. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο γιος του!

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι στην γειτονιά του θύματος με την τραγική αυτή κατάληξη αφού όπως ισχυρίζονται ήταν ένας άνθρωπος με σώας τα φρένα! Από τη στιγμή που κέρδισε το τυχερό δελτίο η οικογένεια του το πήρε μέσα από τα χέρια. Αυτές είναι οι μαρτυρίες των φίλων και γνωστών! Κανείς δεν περίμενε αυτήν την τραγική κατάληξη!

Φανερά εκνευρισμένος με όλες αυτές εξελίξεις μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής! Ο γιος του από τον πρώτο του γάμο μίλησε για την υπόθεση και αναφέρθηκε στις Ελληνικές Αρχές!

Μία δήλωση ήθελε να κάνει κυρίως ο γιος του αυτόχειρα: "Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί" δήλωσε και έφυγε. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν πρόλαβε να ρωτήσει τίποτα παραπάνω τον γιο του.

Δείτε το βίντεο:

Σοκάρει η αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Αυτά τα 4 άτομα κατονομάζει το θύμα στο σημείωμά του!

Με οδηγό το σημείωμα απόγνωσης που αποκάλυψε το protothema.gr που άφησε ο 87χρονος λίγο πριν αποφασίσει να «γράψει» με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο το φινάλε της ζωής του, επιλέγοντας τον απαγχονισμό από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου και καταθέσεις ατόμων του περιβάλλοντος του, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της Καλογρέζας.

Αυτό που ερευνά η Ασφάλεια είναι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δύστυχος ηλικιωμένος τερμάτισε τη ζωή του και το κυριότερο αν κάποιοι φέρουν ευθύνες για αυτή την τραγική απόφαση. Μάλιστα, επικεντρώνονται και στα τέσσερα πρόσωπα τα οποία αναφέρει στην επιστολή του και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Στο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και πόσο πιο αβάσταχτη έγινε όταν κέρδισε – όπως ισχυρίζεται – σε τυχερό παιχνίδι 1.000.000 ευρώ το οποίο όπως γράφει του τα έκλεψαν. «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί, δεν έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές καταλήγει «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Η αρχή του τέλους

Όσοι γνώριζαν τον 87χρονο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος δούλεψε σκληρά στη ζωή του και κατάφερε να χτίσει μια επιχείρηση όμως οι συγκυρίες και οι επιλογές τον οδήγησαν να τα χάσει όλα και να εργαστεί ως οδηγός ταξί για να επιβιώσει με αξιοπρέπεια. Ως εργοστασιάρχης παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά όμως χώρισε και επέλεξε να συνεχίσει τη ζωή του με μια υπάλληλο του με την οποία έζησε 20 ολόκληρα χρόνια στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Μετά τη συνταξιοδότησή του το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες καθώς η πενιχρή σύνταξη του ηλικιωμένου ήταν το μοναδικό εισόδημα. Η 20η Μαρτίου σημαίνει την αρχή του τέλους. Ο συνταξιούχος παίζει ένα ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και κερδίζει περίπου 900.000 ευρώ. Η τύχη επιτέλους του χαμογέλασε, όμως δυο μήνες αργότερα το τυχερό δελτίο είναι ο λόγος που θα οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Η σύζυγος του, όπως έγραψε στο γράμμα του, παίρνει το δελτίο, το δίνει στην κόρη της και εξαφανίζεται. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται λίγες ημέρες αργότερα, όταν η γυναίκα του, του κάνει έξωση από το σπίτι που ο ίδιος λέγεται ότι της είχε γράψει όταν ήταν εργοστασιάρχης. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσε ποτέ να αντέξει και στο μυαλό του άρχισε να στριφογυρίζει η ιδέα της αυτοκτονίας. Νωρίς το πρωί της 20ης Μαΐου, γράφει το γράμμα, βγαίνει στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου και με το βρόχο περασμένο στο λαιμό του, βουτάει στο κενό...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share