Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Avocado: Συνταγές ευεξίας, στο κέντρο της Αθήνας

21 Ιουνίου 2011
Avocado: Συνταγές ευεξίας, στο κέντρο της Αθήνας

Το Avocado, Food for Life ανοίγει από τις 26 Απριλίου και σας περιμένει να δοκιμάσετε τις απολαυστικές veggie προτάσεις του!

Θα μας βρείτε στην καρδιά της Αθήνας στο Σύνταγμα σε ένα πανέμορφο spot στη Νίκης 30! Η υπόσχεση του Αvocado είναι να μας φέρει τις πιο δροσιστικές, χορτοφαγικές αλλά και απολαυστικές και υγιεινές «συνταγές ευζωίας!» Και πραγματικά πρόκειται για συνταγές ευζωίας! Κάθε πιάτο μία πρόταση ζωής, κάθε χυμός απαντά στη δίψα για ζωή! Και αυτή είναι η φιλοσοφία των δημιουργών του Avocado, όπου δεν είναι άλλοι από την ομάδα του NYSY Studios, το γνωστό σε όλους studio yoga και pilates που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Avocado, στης Νίκης 25!

Εμπνευσμένοι από το κίνημα «slow food movement» στο Avocado θα βρείτε μόνο φρέσκα, εποχιακά, παραδοσιακά υλικά. « Σκοπός μας δεν είναι απλώς να προσφέρουμε ένα γεύμα για χορτοφάγους αλλά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ναι μεν την καλή διατροφή αλλά και την ολιστική σωματική άσκηση, και τη βελτίωση του ίδιου του ατόμου σε καλύτερο άνθρωπο, και το ομαδικό πνεύμα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Έτσι διαλέξαμε και την ομάδα που θα δουλεύει μαζί μας στο Avοcado. Πρόκειται για ένα πιο συλλογικό τρόπο σκέψης που όλοι συνεργαζόμαστε, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και βλέπουμε τη ζωή με θετικό μάτι! Συνταγές veggie υπάρχουν παντού, εμείς εκεί που κάνουμε τη διαφορά είναι ότι χρησιμοποιούμε σε κάθε μας συνταγή ένα βασικό υλικό. Πολύ αγάπη! Και έτσι πετυχαίνουμε το πάντρεμα της παραδοσιακής κουζίνας της κάθε μαμάς όλου του κόσμου και της εκσυγχρονισμένης υγιεινής world μαγειρικής» είπε ο Eraj Skakib περιγράφοντας τη φιλοσοφία του γύρω από το Avocado.

Με ντόπιους αλλά και εξωτικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών, φρέσκες σαλάτες, σούπες και χορτοφαγικά πιάτα εμπνευσμένα από Μεσόγειο, Ινδία και Ανατολή το Avocado δίνει το δικό του στίγμα στην ελληνική κουζίνα. Δοκιμάστε το χυμό "Ginger Passion", με καρότο, μήλο, πιπερόριζα και παντζάρι, το γλυκύτατο "Mango Nectar", ή το πολλά υποσχόμενο "Avocado Dream" με φρέσκο αβοκάντο, καρύδα, και χυμό μήλου. Την "Vibrant Vegan pizza", ή τη "Yogini Soup".

Δοκιμάστε λοιπόν τις συνταγές ζωής που προτείνει το Avocado! Μία ολιστική προσέγγιση με συνταγές ευζωίας, χαράς και θετικής σκέψης. Αν μη τι άλλο θα αρέσουν και στο στομάχι σας και στο σώμα σας και στο μυαλό σας και στην καρδιά σας! Σκεφτείτε το... food for life είναι πραγματικά food for thought!

Avocado, Food for Life

Νίκης 30, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. (210) 32.37.878

www.avocadoathens.com

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share