Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καλογρέζα: Σοκάρει το κρεμασμένο πτώμα από το μπαλκόνι!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

20 Μαΐου 2019 12:41
Τραγωδία στην Καλογρέζα: Σοκάρει το κρεμασμένο πτώμα από το μπαλκόνι!

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει στο σημείωμα που άφησε ο άντρας που σήμερα βρέθηκε κρεμασμένος στην Καλογρέζα. Ο 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Πηγή: protothema.gr

Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! - Κάνει δημόσια έκκληση! (Video)

Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! Τραγική είναι η φιγούρα του πατέρα έξω από το νοσοκομείο! Κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάποιον να μιλήσει ώστε να διελευκάνει την υπόθεση!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" παρουσιάστηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο για το τροχαίο που έγινε στην Θησέως και τον οδηγό που εγκατάλειψε την άτυχη κοπέλα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο που χτύπησε την άτυχη κοπέλα. Μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία φέρεται να έχει βρεθεί το αυτοκίνητο και έχει κατασχεθεί για να γίνει έρευνα. Υπάρχουν σημάδια ότι ίσως είναι αυτό!

Ο πατέρας της δήλωσε ότι η κόρη του ήταν πολύ προσεκτική όταν περπατούσε και πέρναγε τον δρόμο.

Ακόμα και η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε έκκληση για να εμφανιστεί ο ασυνείδητος οδηγός! Δυστυχώς η υγεία της κοπέλας είναι πάρα πολύ κρίσιμη και υπάρχει ανησυχία για την λειτουργία των ζωτικών οργάνων.

Τι κατέθεσε ο οδηγός ταξί που κατέβηκε εκείνη την ώρα και βοήθησε την κοπέλα;

Τους άτυχους γονείς ενημέρωσε μια γυναίκα που βρισκότανε σε άλλο ταξί. Η κοπέλα όπως δήλωσε ο πατέρας της γύριζε στις έξι το πρωί από νυχτερινή έξοδο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share