Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν μπορώ άλλο, με κυνηγούν δολοφόνοι»: Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε ο άνδρας πριν αυτοκτονήσει στην Καλογρέζα!

Ανατριχιαστικό!

20 Μαΐου 2019 12:58
«Δεν μπορώ άλλο, με κυνηγούν δολοφόνοι»: Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε ο άνδρας πριν αυτοκτονήσει στην Καλογρέζα!

Ο άντρας περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία στο σημείωμα που άφησε. Ο 87χρονος κρεμάστηκε από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Όπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Στη Θεσσαλονίκη μαχαίρωσαν έναν 29χρονο επειδή συμμετείχε στην Γενοκτονία των Ποντίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες, που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι γνώριμο πρόσωπο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πηγή: thestival.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share