Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! - Κάνει δημόσια έκκληση! (Video)

Πώς είναι η κατάσταση υγείας της κόρης του;

20 Μαΐου 2019 12:30
Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! - Κάνει δημόσια έκκληση! (Video)

Συγκινεί ο πατέρας της κοπέλας που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο στη Θησέως! Τραγική είναι η φιγούρα του πατέρα έξω από το νοσοκομείο! Κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάποιον να μιλήσει ώστε να διελευκάνει την υπόθεση!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" παρουσιάστηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο για το τροχαίο που έγινε στην Θησέως και τον οδηγό που εγκατάλειψε την άτυχη κοπέλα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο που χτύπησε την άτυχη κοπέλα. Μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία φέρεται να έχει βρεθεί το αυτοκίνητο και έχει κατασχεθεί για να γίνει έρευνα. Υπάρχουν σημάδια ότι ίσως είναι αυτό!

Ο πατέρας της δήλωσε ότι η κόρη του ήταν πολύ προσεκτική όταν περπατούσε και πέρναγε τον δρόμο.

Ακόμα και η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε έκκληση για να εμφανιστεί ο ασυνείδητος οδηγός! Δυστυχώς η υγεία της κοπέλας είναι πάρα πολύ κρίσιμη και υπάρχει ανησυχία για την λειτουργία των ζωτικών οργάνων.

Τι κατέθεσε ο οδηγός ταξί που κατέβηκε εκείνη την ώρα και βοήθησε την κοπέλα;

Τους άτυχους γονείς ενημέρωσε μια γυναίκα που βρισκότανε σε άλλο ταξί. Η κοπέλα όπως δήλωσε ο πατέρας της γύριζε στις έξι το πρωί από νυχτερινή έξοδο.

Δείτε το βίντεο:

Σοκαριστικό τροχαίο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε 18χρονη στη Θησέως!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θησέως, όταν ένας οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε μία 18χρονη και την παράτησε στο δρόμο!

Οι γονείς της κοπέλας κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να μιλήσει στις Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη!

Κατά την επιστροφή της και ενώ κινούνταν στη λεωφόρο Θησέως, ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε το άτυχο κορίτσι και το πέταξε πολλά μέτρα μακριά. Να σημειωθεί ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο προφυλαχτήρας του οχήματος εντοπίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Και το χειρότερο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει το κορίτσι αλλά, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Η άτυχη 18χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο ενώ διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την εισήγαγαν επειγόντως στο χειρουργείο.

Η οικογένεια της κοπέλας απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Θησέως να καταθέσει στις Αρχές ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που την χτύπησε και την εγκατέλειψε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share