Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Μαντλίν: Έτοιμος να ομολογήσει ο απαγωγέας της!

Δείτε εδώ!

19 Μαΐου 2019 16:44
Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Μαντλίν: Έτοιμος να ομολογήσει ο απαγωγέας της!

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Μαντλίν! Έτοιμος να ομολογήσει ο απαγωγέας της!

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει, 12 χρόνια μετά, την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Ο Jim Gamble είναι επικεφαλής της έρευνας για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από την πρώτη στιγμή. Παρά το γεγονός ωστόσο ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από την εξαφάνισή της, δεν χάνει την ελπίδα του ότι «είτε ο απαγωγέας της, είτε συνεργός του, κάποια στιγμή, για όση ζωή μου απομένει, θα ομολογήσουν».

Ο Βρετανός ντετέκτιβ εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του πως την ίδια ακριβώς στιγμή οι αστυνομικοί θα ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης.

«Πιστεύω ειλικρινά πως είτε μία προτροπή στη συνείδηση κάποιου, είτε η προχωρημένη τεχνολογία κάποια στιγμή -σε όση ζωή μου απομένει- θα μας οδηγήσουν στο να ανακαλύψουμε τι πραγματικά συνέβη στη Μαντλίν. Το πιστεύω ειλικρινά. Είτε αυτό έχει να κάνει με τον εντοπισμό ή την ομολογία του απαγωγέα, είτε με κάποιον που είδε κάτι εκείνο το βράδυ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Gamble σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

«Κάποιος σίγουρα έχει υποπτευθεί κάτι, αλλά για δικούς του λόγους το έχει κρατήσει για τον εαυτό του. Όσο περνάει ο καιρός όμως, οι σχέσεις αλλάζουν. Το ίδιο και οι άνθρωποι που έχουν κάνει άσχημα πράγματα, καθώς μπορεί να βιώσουν κάτι που θα τους αλλάξει όλη τους τη ζωή και θα θέλουν πλέον να πουν την αλήθεια».

Οι βασικές θεωρίες των Αρχών

Η πρώτη βασική θεωρία των ερευνητών είναι πως η Μαντλίν απήχθη είτε από διακινητές ανθρώπων,είτε από κάποιους που απλά ήθελαν να την εκμεταλλευτούν.

Μία άλλη το ίδιο πιθανή θεωρία, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, είναι πως η μικρή απήχθη κατά τη διάρκεια διάρρηξης.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου θα συνεχίσει πάντως την έρευνα για τη Μακάν ως τον Μάρτιο του 2020.

Σημειώνεται ότι στις 12 Μαΐου ήταν τα γενέθλια της μικρής και οι γονείς της δήλωσαν πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν.

Μαντλίν: Την απήγαγε παιδόφιλος μέσα από την οικογένειά της;

Η μικρή θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν παιδόφιλο, ο οποίος είχε πλησιάσει την οικογένειά της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο πρώην ντετέκτιβ, αποκλείοντας ωστόσο την πιθανότητα οι γονείς της να γνώριζαν κάτι.

Ο Γκονσάλο Αμαρά, αστυνομικός ο οποίος ηγείτο των ερευνών το 2007 στην Πορτογαλία, αποκάλυψε νέα στοιχεία σχετικά με την πολυσυζητημένη εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, πριν από 12 χρόνια στο θέρετρο Πράι ντε Λουζ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τον Αμαρά, ένα από τα σενάρια που εξέταζαν εκείνη την εποχή, ήταν η πιθανότητα να έχει πέσει η Μαντλίν θύμα ενός διεθνούς κυκλώματος παιδόφιλων, το οποίο ενδέχεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους κοντά στην οικογένεια Μακάν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Βρήκε νεκρό τον πατέρα του!

Τρόμος στην Αίγυπτο: 12 τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share