Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καιρός: Χτυπάει 30αρια το θερμόμετρο! Δείτε σε ποιες περιοχές!

Αναλυτική πρόγνωση!

19 Μαΐου 2019 15:52
Καιρός: Χτυπάει 30αρια το θερμόμετρο! Δείτε σε ποιες περιοχές!

Καιρός: Τους 30 βαθμούς θα σκαρφαλώσει το θερμόμετρο από τη Δευτέρα!

Σε ανοδική πορεία ο υδράργυρος από σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου καθώς οι προβλεπόμενες μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας όπως παρουσιάζονται στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη θα ξεπεράσουν τους 30°C σε πολλές περιοχές της χώρας μας, σύμφωνα με το meteo.gr.

Αυξημένες νεφώσεις επικρατούν το πρωί της Κυριακής στην ανατολική χώρα που διατηρούν τη θερμοκρασία στα επίπεδα των 22-25°C, όμως αργότερα οι νεφώσεις θα αραιώσουν και η θερμοκρασία θα ανέβει κοντά στους 30°C.

Περαιτέρω άνοδος του υδραργύρου αναμένεται την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαΐου.

Καιρός: Αρκετή σκόνη σήμερα! Σε ποιες περιοχές θα φτάσει στους 30 η θερμοκρασία;

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός σήμερα, καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει κι άλλο και θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά, για την εποχή, επίπεδα. Μάλιστα, σε κάποιες περιοχές, το θερμόμετρο θα φτάσει έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, θα υπάρχει και σκόνη!

Πάντως, από τη Δευτέρα αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Σε ό,τι αφορά την πρόγνωση καιρού για σήμερα, πέρα από τη ζέστη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές, ενώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τις νυχτερινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 4-6 μποφόρ. Τοπικά στα δυτικά και τα νότια θα φτάσουν έως 7 μποφόρ και θα εξασθενήσουν από το βράδυ στα δυτικά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έρχεται μίνι καύσωνας από Δευτέρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share