Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε κεντρική πλατεία!

Η σορός έφερε τραύματα από μαχαίρι!

19 Μαΐου 2019 12:25
Κύπρος: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε κεντρική πλατεία!

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα στη Πλατεία Σολωμού, στην Κύπρο. Το πτώμα ανήκει σε άνδρα από χώρα της Ασίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων και όπως δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις μαχαιρώθηκε.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για να ταυτοποιηθεί το πτώμα, ενώ αναζητεί πληροφορίες για το έγκλημα, ελέγχοντας το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή.

Η Πλατεία Σολωμού, αποτελεί σημείο συνάντησης αλλοδαπών εργαζομένων καθώς είναι ο κεντρικός σταθμός αναχώρησης και άφιξης των λεωφορείων.

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας σε σχολικό λεωφορείο!

Σοβαρά τραυματίστηκε μαθήτρια της Εμπορικής Σχολής Μιτσή, στη Λεμύθου της Κύπρου!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Sigmalive, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, η μαθήτρια ενώ κοιμόταν στο λεωφορείο που την μετέφερε προς την Λεμύθου, μεταλλικά κομμάτια από το λεωφορείο έπεσαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στη σχολική μονάδα όπου φοιτά και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και αξονική εξέταση.

Στο μεταξύ στο sigmalive μίλησε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.

Η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται με οίδημα στο κεφάλι.

Πάντως, ο κ. Νικηφόρου ανέφερε πως, η Συνομοσπονδία γονέων είχε αρκετές φορές προηγουμένως προειδοποιήσει για αγορά καινούργιων λεωφορείων, κυρίως αυτών που μεταφέρουν μαθητές σε σχολεία της υπαίθρου, στα οποία έχουν παρουσιαστεί φθορές.

«Τέλος Μαΐου, θα συνεδριάσουμε ως Συνομοσπονδία στη Λεμύθου, κι εκεί θα αποφασίσουμε σχετικά και για το συγκεκριμένο περιστατικό. Θα προτάξουμε εκ νέου το αίτημα μας, να αγοραστούν καινούργια λεωφορεία και αναμένουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση από τους αρμόδιους, ώστε να αποφευχθούν άλλα ίδια μ΄αυτό περιστατικά», είπε ο κ. Νικηφόρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, το συγκεκριμένο σχολείο σήμερα πραγματοποίησε εκδρομή και η μαθήτρια τραυματίστηκε μετά από πτώση αντικειμένου στο κεφάλι της, ενώ βρισκόταν εντός του λεωφορείου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share