Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κλειστοί οι σταθμοί μετρό Κεραμεικός και Μεταξουργείο!

Λόγω επεισοδίων!

17 Μαΐου 2019 21:10
Κλειστοί οι σταθμοί μετρό Κεραμεικός και Μεταξουργείο!

Κλειστοί είναι εδώ και λίγη ώρα οι σταθμοί του μετρό Μεταξουργείο και Κεραμεικός.

Οι σταθμοί έκλεισαν έπειτα από εντολή της αστυνομίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνονται επεισόδια στο ύψος της Γεωπονικής Σχολής μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων με αφορμή την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, στον Κολωνό.

Επεισόδια με μολότοφ στον Κολωνό για την προεκλογική εκστρατεία του Ηλία Κασιδιάρη!

Επεισόδια ανάμεσα σε νεαρούς που κινούνταν προς το σημείο που κάνει αυτή την ώρα προεκλογική ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης και αστυνομικούς βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Σπύρου Πάτση, στον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί έκαναν φραγμό στο σημείο εμποδίζοντας τους νεαρούς που έπαιρναν μέρος σε αντιφασιστική πορεία να φθάσουν έως τη συγκέντρωση του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής. Οι νεαροί πέταξαν μολότοφ στα ΜΑΤ που έκαναν με τη σειρά τους χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Αυτή τη στιγμή, η αντιφασιστική πορεία, βρίσκεται στη λεωφόρο Καβάλας, στο ύψος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, με την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα να έχει διακοπεί. Επιπλέον αστυνομικός φραγμός έχει στηθεί στην οδό Ναυπλίου, κάθετη στη λεωφόρο Καβάλας. Η πορεία πρόκειται να συνεχιστεί στους δρόμους του Κολωνού.
mat02

Λόγω της ομιλίας Κασιδιάρη, με εντολή της αστυνομίας είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό στον Κεραμεικό.

"Παράσταση" Κασιδιάρη έξω από τη συνάντηση Βούτση-Ντιμιτρόφ: «Η Μακεδονία είναι ελληνική!» (video)

"Παράσταση" έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης έξω από το γραφείο του Προέδρου στην συνάντηση του Βούτση-Ντιμιτρόφ!

Πιο συγκεκριμένα, βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να κάνουν «ντου» στο γραφείο του Νίκου Βούτση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του προέδρου της Βουλή, όπου βρισκόταν ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share