Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σρι Λάνκα: Συγκινεί η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ASOS για τα τρία παιδιά του!

Σε ανοιχτή επιστολή της οικογένειας!

17 Μαΐου 2019 20:08
Σρι Λάνκα: Συγκινεί η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ASOS για τα τρία παιδιά του!

Ανοιχτή επιστολή προς όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν απηύθυνε η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου της Asos, Άντερς Χολς Πόβλσεν.

Η 15χρονη Άλμα, η 12χρονη Άγκνες και ο 5χρονος Άλφρεντ ήταν ανάμεσα στους 253 νεκρούς από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στις 21 Απριλίου. Ζωντανή κατάφερε να βγει μόνον η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Άγκμες.

Το ζευγάρι Άντερς και Αν Πόβλσεν εκφράζει την «βαθιά ευγνωμοσύνη» για τα αναρίθμητα μηνύματα που δέχτηκαν, στέλνοντας κι αυτοί με τη σειρά τους την αγάπη τους.

«Σας ευχαριστούμε. Στέλνουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για τα συλλυπητήρια, την ευαισθησία και τις σκέψεις που λάβαμε, μετά την τραγική απώλεια των τριών αγαπημένων μας και όμορφων παιδιών Άλφρεντ, Άγκνες και Άλμα», αναφέρουν οι γονείς.

Οι γονείς αναφέρουν ότι τα λόγια συμπαράστασης που έλαβαν άγγιξαν τις καρδιές τους. Επίσης, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους σε όσες οικογένειες έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στις επιθέσεις.

«Μέσα στην βαθύτατη θλίψη μας, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που παραμένουμε ενωμένοι με την κόρη μας Άστριντ. Η ανάμνηση των τριών παιδιών μας, το υπέροχο πνεύμα τους και οι ψυχές τους θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας», σημειώνουν.

Σρι Λάνκα: Οι αρχές μπλόκαραν το Facebook και το WhatsApp!

Οι αρχές της Σρι Λάνκα μπλόκαραν την πρόσβαση στο Facebook, το WhatsApp και πολλά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις επιθέσεις.

Ομάδες χριστιανών επιτέθηκαν χθες Κυριακή εναντίον καταστημάτων μουσουλμάνων στην πόλη Σιλάου στο βορειοδυτικό τμήμα της Σρι Λάνκα, αντιδρώντας σε μια ανάρτηση στο Facebook που είχε κάνει ένας έμπορος, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι δυνάμεις της τάξης πυροβόλησαν στον αέρα για να διαλύσουν το πλήθος, ενώ ταραχές εναντίον μουσουλμάνων ξέσπασαν και σε άλλες πόλεις.

Η κατάσταση στη Σρι Λάνκα είναι τεταμένη μετά τις επιθέσεις της 21ης Απριλίου εναντίον τριών εκκλησιών και τριών ξενοδοχείων που κόστισαν τη ζωή σε 258 ανθρώπους.

Η αστυνομία επεσήμανε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί στη Σιλάου και τα περίχωρά της ήρθη σήμερα. Όμως η πρόσβαση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης έχει μπλοκαριστεί προκειμένου να μην χρησιμοποιούνται για να υποδαυλίζουν την ένταση.

«Μην γελάτε πια, μια μέρα θα κλάψετε», είχε γράψει στο Facebook ένας μουσουλμάνος έμπορος. Χριστιανοί της περιοχής της Σιλάου θεώρησαν την ανάρτηση αυτή προειδοποίηση για νέα επίθεση.

Το πλήθος λεηλάτησε το κατάστημά του, αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει και να κηρύξει απαγόρευσης της κυκλοφορίας το απόγευμα της Κυριακής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share