Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επεισόδια με μολότοφ στον Κολωνό για την προεκλογική εκστρατεία του Ηλία Κασιδιάρη!

Μεταξύ αστυνομίας και νεαρών!

17 Μαΐου 2019 19:50
Επεισόδια με μολότοφ στον Κολωνό για την προεκλογική εκστρατεία του Ηλία Κασιδιάρη!

Επεισόδια ανάμεσα σε νεαρούς που κινούνταν προς το σημείο που κάνει αυτή την ώρα προεκλογική ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης και αστυνομικούς βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Σπύρου Πάτση, στον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί έκαναν φραγμό στο σημείο εμποδίζοντας τους νεαρούς που έπαιρναν μέρος σε αντιφασιστική πορεία να φθάσουν έως τη συγκέντρωση του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής. Οι νεαροί πέταξαν μολότοφ στα ΜΑΤ που έκαναν με τη σειρά τους χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Αυτή τη στιγμή, η αντιφασιστική πορεία, βρίσκεται στη λεωφόρο Καβάλας, στο ύψος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, με την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα να έχει διακοπεί. Επιπλέον αστυνομικός φραγμός έχει στηθεί στην οδό Ναυπλίου, κάθετη στη λεωφόρο Καβάλας. Η πορεία πρόκειται να συνεχιστεί στους δρόμους του Κολωνού.
mat02

Λόγω της ομιλίας Κασιδιάρη, με εντολή της αστυνομίας είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό στον Κεραμεικό.

"Παράσταση" Κασιδιάρη έξω από τη συνάντηση Βούτση-Ντιμιτρόφ: «Η Μακεδονία είναι ελληνική!» (video)

"Παράσταση" έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης έξω από το γραφείο του Προέδρου στην συνάντηση του Βούτση-Ντιμιτρόφ!

Πιο συγκεκριμένα, βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να κάνουν «ντου» στο γραφείο του Νίκου Βούτση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του προέδρου της Βουλή, όπου βρισκόταν ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκαλέσει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Την ώρα που ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είχε συνάντηση με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ Νικολά Ντιμιτρόφ στο γραφείο του, έξω από αυτό ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής ζητούσε να μπει μέσα, η φρουρά δεν τον άφησε και φώναζε στα ελληνικά και στα αγγλικά «η Μακεδονία είναι ελληνική», καθώς όπως υποστήριζε ήθελε να το ακούσει ο κ. Ντιμιτρόφ.

Τα μέτρα ήταν αυστηρά και ο κ. Κασιδιάρης απορούσε γιατί έγιναν όλα αυτά για τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ, ενώ έκανε παράπονα γιατί δεν ενημερώθηκαν τα κόμματα για την σχετική συνάντηση.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε και βίντεο από το επεισόδιο στον λογαριασμό του στο Youtube.

Δείτε το βίντεο:

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής κατεβαίνει στην πολιτική!

Ο παρουσιαστής κατεβαίνει στην πολιτική και ο γιος τους θα βρίσκεται σε διαφορετικό κόμμα.

Ο λόγος για τον Κώστα Χαρδαβέλλα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στον καινούργιο κύκλο που άνοιξε στη ζωή του. Κατεβαίνει στην πολιτική, το ίδιο και ο γιος του, Κωνσταντίνος, σε αντίπαλο κόμμα.

«Ένας καινούργιος κύκλος άνοιξε για εμένα, είναι η πολιτική, για πρώτη φορά πολιτεύομαι στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας. Ο Κωνσταντίνος κατεβαίνει στην πολιτική ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παλαιού Φαλήρου, θέλει να βοηθήσει πάρα πολύ τη γειτονιά μας εδώ και ελπίζω αυτό να πάει καλά. Η πλάκα είναι ότι είμαστε σε διαφορετικά κόμματα, εγώ είμαι στο Κίνημα Αλλαγής με τη Φώφη Γεννηματά, εκείνος είναι με τον Φωστηρόπουλο που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.», αποκάλυψε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share