Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aπίστευτες εικόνες: Λευκοί οι δρόμοι από το χαλάζι στην Αθήνα!

Χειμωνιάτικος ο καιρός!

17 Μαΐου 2019 17:30
Aπίστευτες εικόνες: Λευκοί οι δρόμοι από το χαλάζι στην Αθήνα!

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν αυτή την ώρα την Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής.

Ο καιρός φαίνεται πως τρελάθηκε, στα μέσα Μαΐου,ξέσπασαν βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα, σε αρκετές περιοχές της Αττικής, σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση.

Οπως φαίνονται και σε φωτογραφίες που ανέβασαν χρήστες στα social media, οι δρόμοι πλημμύρισαν, δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.



Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική: Σφοδρή χαλαζόπτωση!

ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για τις ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις την Παρασκευή. Στον νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, τα φαινόμενα έχουν αρχίσει ήδη να εκδηλώνονται και θα κρατήσουν έως αργά το απόγευμα και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια και δυτικά τμήματα της Αττικής
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανόν στις Κυκλάδες. Θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βροχές αναμένονται σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share