Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτονία κρατούμενου στο ψυχιατρείο!

Βρέθηκε απαγχονισμένος!

17 Μαΐου 2019 15:50
Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτονία κρατούμενου στο ψυχιατρείο!

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 61χρονος κατάδικος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Ο 61χρονος είχε πάρει εξιτήριο προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή ωστόσο παρέμενε στο ψυχιατρείο καθώς λόγω των επερχόμενων εκλογών, έχουν ανασταλεί οι μεταγωγές.

Είχε καταδικαστεί το 2018 για τη δολοφονία της νύφης του, μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην 53χρονη πρώην σύζυγο του αδελφού του όπου τις κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Αυτοκτονία 16χρονης στην Κέρκυρα: Αφησε σημείωμα, γιατί έβαλε τέλος στη ζωή της!

Όλη η Κέρκυρα έχει συγκλωνιστεί με την αυτοκτονία μιας 16χρονης μαθήτριας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στην περιοχή Κομμένο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (14/04), όταν και το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ακατοίκητο σπίτι.

Οι σημειώσεις αποκαλύπτουν τον λόγο της αυτοκτονίας;
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το 16χροο κορίτσι που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, φέρεται να είχε αφήσει δίπλα του ένα τετράδιο με σημειώσεις στο οποίο αποκάλυπτε τους λόγους που την οδήγησαν να βάλει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη κοπέλα, έφυγε το πρωί από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο όπου ήταν μαθήτρια χωρίς να δείχνει ότι κάτι την απασχολούσε.

Ωστόσο δεν πήγε ποτέ στο σχολείο και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε από περαστικούς απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο. Αμεσα σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που έγιναν το 16χρονο κορίτσι ήταν ήδη νεκρό. Σημειώνεται, ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της ερωτικής απογοήτευσης.

Η αυτοκτονία της κοπέλας έρχεται μια ημέρα μετά αφότου δόθηκαν τα στοιχεία με τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share