Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Άγριο επεισόδιο στον ΗΣΑΠ: Οδηγός δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι! (Video)

Χάος!

17 Μαΐου 2019 15:13
Άγριο επεισόδιο στον ΗΣΑΠ: Οδηγός δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι! (Video)
Follow us on Google News

O μηχανοδηγός έφθασε στο σημείο να ειδοποιήσει την αστυνομία, ζητώντας την απομάκρυνση και τη σύλληψη του ανθρώπου που μετέφερε τον σκύλο.

Η ενέργεια αυτή έκανε έξαλλους τους επιβάτες του τραίνου, εκ των οποίων κανείς δεν είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του σκύλου στο βαγόνι του ΗΣΑΠ.

Ένας από τους επιβάτες, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα έγιναν. Στο βίντεο ακούγεται ένας από τους επιβάτες να λέει «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγάλει τον άνθρωπο και το σκύλο από το βαγόνι, για να συλληφθεί».

 Άγριο επεισόδιο στον ΗΣΑΠ: Οδηγός δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι!

Αντίστοιχα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου σε μία στιγμή του βίντεο, λέει στους επιβάτες «παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε», εξηγώντας ότι το σκυλί, ένα θηλυκό που ονόμασε «Μαύρη», ήταν αδέσποτο και το μάζεψε από το δρόμο για να το φροντίζει.

Παρά τις εκκλήσεις των επιβατών να συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο, ο οδηγός κράτησε το τραίνο σταματημένο για τουλάχιστον 15 λεπτά και περίμενε να έρθει η αστυνομία. Παράλληλα, οι επιβάτες έβγαιναν από το συρμό για να διαμαρτυρηθούν.

Φρίκη στη Γαλλία: Γιατρός δηλητηρίασε 24 ασθενείς για να πάθουν καρδιακή ανακοπή και να τους επαναφέρει στη ζωή!

Ένας γιατρός στην Γαλλία είναι ύποπτος για τη δηλητηρίαση ασθενών κατά τη διάρκεια επεμβάσεων με στόχο να τους προκαλέσει καρδιακή ανακοπή και μετά να γίνει ο ήρωας που θα τους επανέφερε στη ζωή.

Σε εννέα περιπτώσεις, οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο γιατρός απέτυχε και οι άνθρωποι πέθαναν. Οι ανακριτές βρήκαν στοιχεία που συνδέουν τον 47χρονο, Φρεντερίκ Πεσιέ με 24 περιπτώσεις δηλητηρίασης από συνολικά 66 ύποπτα περιστατικά, τα οποία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων στην κλινική στην οποία εργαζόταν, δήλωσε ο εισαγγελέας της Μπεζανσόν Ετιέν Μαντό σε δημοσιογράφους.

«Ο κ. Πεσιέ εμφανίζεται ως ο κοινός παρανομαστής σε αυτά τα ατυχή και σοβαρά περιστατικά τα οποία φαίνεται να συνδέονται με μια οξεία σύγκρουση με άλλους αναισθησιολόγους ή χειρουργούς στην κλινική Saint-Vincent», σημείωσε ο Μαντό.

Ο Πεσιέ είναι ύποπτος για την παροχή θανάσιμων δόσεων χλωριούχου καλίου ή αναισθητικών στο σύστημα έγχυσης κατά τη διάρκεια επεμβάσεων, διευκρίνισε ο Μαντό.

Φρίκη στη Γαλλία: Γιατρός δηλητηρίασε 24 ασθενείς για να πάθουν καρδιακή ανακοπή και να τους επαναφέρει στη ζωή!

Αρνείται τις κατηγορίες, αλλά η εισαγγελία ζήτησε να παραμείνει υπό κράτηση ενόψει της δίκης του, κατά την οποία μπορεί να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Οι κατηγορίες στηρίζονται σε μια δέσμη στοιχείων που συγκλίνουν», σημείωσε ο Μαντό, διευκρινίζοντας ότι η υπόθεση αυτή στηρίζεται σε έμμεσα αποδεικτικά στοιχεία, καθώς ο γιατρός δεν πιάστηκε επ'αυτοφώρω.

Ο Πεσιέ ήταν «πανταχού παρών» στη διαδικασία της ανάνηψης ασθενών έπειτα από ύποπτες καρδιακές ανακοπές και οι συνάδελφοί του έκριναν ύποπτο ότι έκανε πολύ γρήγορα τη διάγνωση υπερβολικών δόσεων αναισθητικών, πρόσθεσε ο εισαγγελέας.
Ο Πεσιέ ήταν ο μόνος γιατρός που ήταν παρών σε όλα τα περιστατικά στα οποία βρέθηκαν ίχνη δηλητηρίου ή διαγνώστηκαν υπερβολικές δόσεις αναισθητικών. Τα περιστατικά αυτά ήταν επίσης περισσότερα σε περιόδους «έντονων συγκρούσεων», μεταξύ του Πεσιέ και συναδέλφων του, σημείωσε επίσης ο Μαντό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share