Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου: Εκκενώνεται η περιοχή σε ακτίνα 500 μέτρων λόγω του τροχαίου!

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση...

17 Μαΐου 2019 15:16
Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου: Εκκενώνεται η περιοχή σε ακτίνα 500 μέτρων λόγω του τροχαίου!

Στην εκκένωση της περιοχής, που βρίσκεται σε ακτίνα 500 μέτρων από το βυτιοφόρο που ανετράπη, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με το φορτηγό, στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου, προχωρούν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, απομακρύνονται οι πολίτες από τα κτίρια, τις επιχειρήσεις και τις κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή, για προληπτικούς λόγους, καθώς υπάρχει ο φόβος ανάφλεξης του βυτιοφόρου.

Στο σημείο παραμένουν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικά οχήματα της εταιρείας που ανήκε το βυτιοφόρο, προκειμένου να γίνει μετάγγιση της βενζίνης που μετέφερε, καθώς από τη σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή.

Σημειώνεται ότι από το τροχαίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό μεταφοράς κρεάτων και τραυματίστηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αίτια της σύγκρουσης ερευνώνται από την Τροχαία.

Δυο νεκροί στο φρικτό τροχαίο στην Κορωπίου - Μαρκοπούλου!

Τραγική κατάληξη είχε το σφοδρό τροχαίο με βυτιοφόρο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Κορωπίου - Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι δυο από τους τρεις εγκλωβισμένους υπέκυψαν στα τραύματά τους και πλέον δηλώνονται ως νεκροί.

«Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μας στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Οι άλλοι δυο άνθρωποι, που είναι νεκροί, θα μεταφερθούν πιθανότατα στο ίδιο νοσοκομείο» είπε στο iefimerida ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το βυτιοφόρο, που ήταν γεμάτο καύσιμα, συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη ένα και ΙΧ αυτοκίνητο.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, στις 11:45, είπε στο iefimerida ότι «ο ένας άνθρωπος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ γίνονται ενέργειες για τους άλλους δυο».

Εκκενώθηκε η περιοχή σε ακτίνα 500 μέτρων

Στην περιοχή έσπευσε από την πρώτη στιγμή ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οπως διαπιστώθηκε, προκλήθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο και γι’ αυτόν τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες απομάκρυναν όλους τους ανθρώπους από το σημείο, δημιουργώντας μια ζώνη ακτίνας 500 μέτρων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share