Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα για την επέτειο γάμου του και...έβγαλε selfie με τον Παρθενώνα!

Το check in και η ανάρτηση στο Facebook!

17 Μαΐου 2019 13:04
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα για την επέτειο γάμου του και...έβγαλε selfie με τον Παρθενώνα!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ μαζί με τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν.
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, γιορτάζει επτά χρόνια γάμου με τη σύζυγό του και λόγω της επετείου αποφάσισαν να επισκεφθούν τη χώρα μας και να ανέβουν στον ναό του Παρθενώνα.

Σας αφορά: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Facebook!

Σημαντικές και μεγάλες αλλαγές έρχονται στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Ξεχάστε το μπλε χρώμα!

Πολλές και σημαντικές οι ανακοινώσεις της Facebook από το συνέδριο F8, στην προσπάθεια της εταιρείας να πραγματοποιήσει μια στροφή 180° στην πολιτική της, να αφήσει πίσω της τα σκάνδαλα που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και να καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Ήδη έχουμε πάρει μια γεύση για τις αλλαγές που έρχονται στο Facebook Messenger, ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα δούμε όλα όσα αφορούν τον ριζικό επανασχεδιασμό του κοινωνικού δικτύου.

Ξεκινώντας να σημειώσουμε πως ο Mark Zuckerberg άλλαξε το τροπάριο του δηλώνοντας ότι το μέλλον είναι η ιδιωτικότητα, σε αντίθεση με όσα έλεγε πριν από περίπου 10 χρόνια για τη δημοσίευση των προσωπικών στιγμών. Με αυτό το σκεπτικό, το επανασχεδιασμένο Facebook φέρνει στο προσκήνιο δύο από τα κυριότερα χαρακτηριστικά, τα Events και τα Groups. Ειδικά τα Groups θα τα βλέπουμε σε κεντρικό σημείο, μιας και περισσότεροι από 400 εκατ. χρήστες συμμετέχουν σε τέτοιες ομάδες. Νέος σχεδιασμός, εργαλεία για να βρίσκεις εύκολα θέματα που σ' ενδιαφέρουν και γενικότερα απλούστερο περιβάλλον.

Έτσι θα είναι το Facebook από εδώ και πέρα...

"Secret Crush" Η νέα εφαρμογή του Facebook που υπόσχεται...γνωριμίες!

Το Facebook φέρνει μια καινούρια εφαρμογή που υπόσχεται να σας βρει ερωτικούς συντρόφους! "Secret Crush" λέγεται η εφαρμογή που θα φέρει μια καινούρια εποχή!

Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger αποκτούν φρέσκο νέο look, με τον ανασχεδιασμό να επικεντρώνεται στην ιδιωτικότητα του χρήστη, τα εξαιρετικά επιτυχημένα Groups και Events, ενώ το News Feed όπου εμφανίζονται οι ενημερώσεις από τους φίλους περνάει σε δεύτερο ρόλο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δυο νεκροί στο φρικτό τροχαίο στην Κορωπίου - Μαρκοπούλου!

Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η Ντόρις Ντέι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share