Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έμειναν άφωνοι οι γιατροί: Δεν φαντάζεστε τι είχε μέσα της για δύο χρόνια μία γυναίκα!

Σοκ!

17 Μαΐου 2019 10:46
Έμειναν άφωνοι οι γιατροί: Δεν φαντάζεστε τι είχε μέσα της για δύο χρόνια μία γυναίκα!

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί μόλις της έκαναν εξετάσεις και δεν πίστευαν στα μάτια τους μ' αυτό που αντίκρισαν. Ειδικά από την στιγμή που η γυναίκα τους αποκάλυψε πως είχε μέσα της το αντικείμενο εδώ και δύο χρόνια.

Η 30χρονη γυναίκα αποκάλυψε στους γιατρούς πως υπεύθυνος ήταν ο άνδρας της, ο οποίος επέστρεψε μία μέρα μεθυσμένος σπίτι και κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης της έβαλε μία χειρολαβή από μηχανάκι. Μάλιστα, την απείλησε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

"Μας είπε πως την χειρολαβή την έβαλε μέσα της, ο άνδρας της, όταν μία μέρα είχε γυρίσει σπίτι μεθυσμένος. Την είχε απειλήσει μάλιστα να μην το πει σε κανέναν γιατί θα την χτυπούσε. Το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν μέσα της για περίπου δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μολύνσεις. Η μήτρα της είχε διαβρωθεί τελείως και για αυτό έπρεπε να την αφαιρέσουμε, επισκευάζοντας παράλληλα την ουροδόχο κύστη μέσω ενός στεντ", ανέφερε ένας εκ των γιατρών.

Δεν πάει ο νους σας τι έκανε: Η περιέργεια οδήγησε έναν 11χρονο στο χειρουργείο...

Ένας 11χρονος υπεβλήθη σε επέμβαση όταν οι χειρουργοί ανακάλυψαν μέσα στο ουροποιητικό του σύστημα σειρά από 70 μαγνητικές χάντρες.

Ο μικρός, όπως έγινε γνωστό, έβαλε τις χάντρες μέσα στην ουρήθρα του διαμέσου του γεννητικού του οργάνου λόγω της περιέργειας του.

Οι γονείς του, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο στην Ξανγκζού σε κινεζική επαρχία καθώς υπέφερε από έντονους πόνους και δυσκολία στην ούρηση. Οι γιατροί αφαίρεσαν τις χάντρες έπειτα από επιτυχή χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε δύο ώρες.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο μικρός ασθενής εισχώρησε τις χάντρες στο ουροποιητικό του καθώς ήταν περίεργος με το σώμα του και αυτή η περίπτωση είναι συνήθης στην ηλικία του, όπου τα παιδιά πειραματίζονται. Παρόμοια περίπτωση ήταν και αυτή ενός 12χρονου που είχε βάλει 39 χάντρες στην ουρήθρα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share