Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Ομόνοια!

Θρίλερ με την εξαφάνιση της!

16 Μαΐου 2019 18:33
Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Ομόνοια!

Συναγερμός έχει σημάνει με την εξαφάνιση μιας 14χρονης από την Ομόνοια! Τα ίχνη της χάθηκαν χθες! Έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια !

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 15/05/2019 και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας, η Φλορέσα Φ., 14 ετών. Η Φλορέσα Φ. έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, γκρι μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει σκουλαρίκι στην μύτη.

Συναγερμός έχεις σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την εξαφάνιση 14χρονης από την Ομόνοια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Φλορέσα Φ. σήμερα 16/5/2019 μεσημεριανές ώρες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Πέθανε ο γιος του και εξαφανίστηκε: Συγκλονίζει η εξαφάνιση φούρναρη στο Γαλάτσι!

Ο Κωνσταντίνος Μάστορας 62 χρόνων αγνοείται από την Τρίτη 2 Απριλίου από το Γαλάτσι όπου διατηρεί φούρνο. Εκείνο το πρωινό συνάντησε τον αδελφό του στον οποίο ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά. Τον αποχαιρέτησε όπως και τους υπαλλήλους του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έχει εξαφανιστεί με το ΙΧ του ένα γκρι Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΥ 7592, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά.

Η αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία είναι μεγάλη καθώς τα τελευταία χρόνια είναι αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της κατάθλιψης. Το 2007 έχασε τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα και λίγο αργότερα χώρισε με τη σύζυγό του. Για αυτό το λόγο, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί το συντομότερο.

Οι έρευνες των Αρχών τόσο στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα όσο και στο πατρικό του σπίτι στο Βοδίνο Δρυινουπόλεως, δεν απέδωσαν καρπούς. Μαζί του έχει την ταυτότητα αλλά και την κάρτα ανάληψης.

Έχει ύψος 1,73 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Τα αδέλφια του που τον ψάχνουν όλες αυτές τις ημέρες στους ζωντανούς και στους νεκρούς, απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει τον ίδιο ή το αυτοκίνητό του, να ειδοποιήσουν την εκπομπή, τις Αρχές ή τη Γραμμή Ζωής που σήμανε Silver Alert για την εξαφάνισή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share