Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Πατησίων: Ταξί συγκρούστηκε με ένα ΙΧ!

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση!

16 Μαΐου 2019 14:52
Τροχαίο στη Πατησίων: Ταξί συγκρούστηκε με ένα ΙΧ!

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην οδό Πατησίων στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ταξί και ένα ΙΧ όχημα.


Από τη σύγκρουση έχει δημιουργηθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό.

Σοκ: Τροχαίο ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο!

Τροχαίο ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Τι συνέβη στην Ελένη Τσαγκά;

Η Ελένη Τσαγκά μιλώντας στο star.gr ανέφερε: «Είμαι καλά στην υγεία μου. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, γιατί είναι η πρώτη φορά που τρακάρω μετά από 30 χρόνια που βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι» και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι καρμανιόλα, γιατί είναι μονόδρομος τα τελευταία πέντε χρόνια και ελάχιστοι είναι εκείνοι που το γνωρίζουν. Εδώ και δυο ώρες περιμένω την Τροχαία».

Σε τροχαίο ενεπλάκη το πρωί της Τετάρτης η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά. Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star, ήταν σταματημένη στην οδό Ζαϊμη στον Πειραιά και προσπαθούσε να βγει στη Λεωφόρου Χατζηκυριακού, όταν ένα όχημα μπήκε στη λωρίδα για τα λεωφορεία. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι καλά στη υγεία τους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημα που είχε γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! και ακομα… περιμένω…». Στη θέση της στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού είδαμε την Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share