Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Συναγερμός στην Κίνα: Κατέρρευσε κτίριο - Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί!

Στο κέντρο της οικονομικής πρωτεύουσας της Κίνας!

16 Μαΐου 2019 11:03
Συναγερμός στην Κίνα: Κατέρρευσε κτίριο - Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί!
Follow us on Google News

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στην Σανγκάη της Κίνας στα συντρίμμια κτιρίου που ανακαινιζόταν και κατέρρευσε, μετέδωσε κρατικό κινεζικό μέσο ενημέρωσης.

Συναγερμός στην Κίνα: Κατέρρευσε κτίριο - Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί!

Το ατύχημα προκλήθηκε σε ζώνη που βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής πρωτεύουσας της Κίνας και περίπου 60 μέλη σωστικών συνεργείων βρίσκονται ήδη εκεί και καταβάλλουν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Σοκ: Την πάτησε με το αυτοκίνητό του, όταν αρνήθηκε να τα ξαναβρούν!

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη, όταν ο άνδρας την πάτησε με το αυτοκίνητό του, γιατί αρνήθηκε να τα ξαναβρούν.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά σε δεκάδες φοιτητές και ευτυχώς το «έπιασε» μία κάμερα ασφαλείας που βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στον δράστη.

Μία νεαρή φοιτήτρια από την Κίνα δέχτηκε να μιλήσει με τον πρώην της. Εκείνος, την περίμενε στο αυτοκίνητό του έξω από το Πανεπιστήμιό της. Η κουβέντα, όμως, δεν πήγε όπως θα ήθελε ο άντρας. Η κοπέλα δεν δέχτηκε να τα βρουν ξανά και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Τότε, εκείνος την πέταξε έξω από την Porsche του και την πάτησε!

Μάλιστα, δεν σταμάτησε για να δει αν είναι καλά η κοπέλα που έμεινε αναίσθητη στον δρόμο.Η φοιτήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι αρχές εντόπισαν τον άνδρα. Η κατάστασή της είναι σταθερή, ωστόσο έχει σπάσει το πόδι της κι έχει αρκετά τραύματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share