Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο γιος του και εξαφανίστηκε: Συγκλονίζει η εξαφάνιση φούρναρη στο Γαλάτσι!

Ο χαμός του παιδιού του τον γέμισε πόνο, τον θόλωσε και εξαφανίστηκε.

16 Μαΐου 2019 09:57
Πέθανε ο γιος του και εξαφανίστηκε: Συγκλονίζει η εξαφάνιση φούρναρη στο Γαλάτσι!

Ο Κωνσταντίνος Μάστορας 62 χρόνων αγνοείται από την Τρίτη 2 Απριλίου από το Γαλάτσι όπου διατηρεί φούρνο. Εκείνο το πρωινό συνάντησε τον αδελφό του στον οποίο ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά. Τον αποχαιρέτησε όπως και τους υπαλλήλους του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έχει εξαφανιστεί με το ΙΧ του ένα γκρι Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΥ 7592, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά.

Η αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία είναι μεγάλη καθώς τα τελευταία χρόνια είναι αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της κατάθλιψης. Το 2007 έχασε τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα και λίγο αργότερα χώρισε με τη σύζυγό του. Για αυτό το λόγο, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί το συντομότερο.

Οι έρευνες των Αρχών τόσο στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα όσο και στο πατρικό του σπίτι στο Βοδίνο Δρυινουπόλεως, δεν απέδωσαν καρπούς. Μαζί του έχει την ταυτότητα αλλά και την κάρτα ανάληψης.

Έχει ύψος 1,73 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Τα αδέλφια του που τον ψάχνουν όλες αυτές τις ημέρες στους ζωντανούς και στους νεκρούς, απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει τον ίδιο ή το αυτοκίνητό του, να ειδοποιήσουν την εκπομπή, τις Αρχές ή τη Γραμμή Ζωής που σήμανε Silver Alert για την εξαφάνισή του.

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Αθανάσιου Τερλεπάνη!

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Αθανάσιου Τερλεπάνη! Είχε σημάνει alert για την εξαφάνιση του 56χρονου ομογενή!

Η οικογένεια του έκανε έκκληση για βοήθεια. Την Κυριακή 5.5.2019 ο Αθανάσιος Τερλεπάνης, συνοδευόμενος από την αδερφή του κ. Χριστίνα Τερλεπάνη, αναχώρησαν από την Νυρεμβέργη στις 07:00 με προορισμό το Διεθνές αεροδρόμιο του Μονάχου.

Βρέθηκε ο Έλληνας ομογενής, Αθανάσιος Τερλεπάνης 56 ετών από την Πάτρα, κάτοικος Νυρεμβέργης!

Θα επιβιβάζονταν στην πτήση της Aegean Airlines A3803 (11:15 τοπική ώρα Γερμανίας) με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. Από την άφιξη του στο αεροδρόμιο μετά τον έλεγχο, τα ίχνη του αγνοούνταν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share