Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σας αφορά: Κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα!

Πότε θα κλείσουν;

16 Μαΐου 2019 08:17
Σας αφορά: Κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα!

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της χώρας από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου.

Σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα υπάρχει δεύτερος γύρος για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Για τα δημοτικά και τα γυμνάσια η σχολική περίοδος ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2019.

Νέο απολαυστικό σπότ της ΚΙΝΑΛ: Το gps που πάει μόνο αριστερά!(Video)

Φέτος το κόμματα έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με τη δημιουργικότητα τους όσον αφορά τα τηλεοπτικά σπότ.

Στη δημοσιότητα βγήκε το σποτάκι του ΚΙΝΑΛ και είναι πραγματικά απολαυστικό!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας «ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με το σενάριο, ακολουθεί την πορεία που του υποδεικνύει το GPS μέχρι την στιγμή που ακούγεται η φωνή να λέει «στα επόμενα 100 μέτρα στροφή Αριστερά». Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου ακούγεται το «bella ciao», ένα αναμένο πούρο φαίνεται στο πλάνο, ενώ κάτω από τον καθρέπτη κρέμονται φωτογραφίες του Πολάκη, της Κουντουρά αλλά και της Παπακώστα. Παράλληλα δεν λείπει και το κλασσικό στίκερ «μπαμπά μη τρέχεις», έχοντας όμως σε αυτή τη περίπτωση μια φωτογραφία των Τσίπρα-Καμμένου, αγκαλιά.

Ο οδηγός ακούγοντας την οδηγία για στροφή Αριστερά, αντιδρά με αστραπιαία αντανακλαστικά και κάνει το ακριβώς αντίθετο, «κόβοντας» το τιμόνι όλο δεξιά και με το σημαιάκι της Μέρκελ στο φτερό του αυτοκινήτου να κυματίζει.... περήφανα.

Τελικά το αυτοκίνητο καταλήγει σε αδιέξοδο έχοντας μπροστά του μια mercedes με τα σημαιάκια της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το GPS αναφέρει ότι «βρίσκεστε σε αδιέξοδο»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share