Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Προφυλακίστηκαν ο πα-τέρας και οι ''φίλοι'' του που ασελγούσαν σε κορίτσι Αμεα!

Μεταφέρθηκαν στην φυλακή της Τρίπολης

15 Μαΐου 2019 15:59
Λαμία: Προφυλακίστηκαν ο πα-τέρας και οι ''φίλοι'' του που ασελγούσαν σε κορίτσι Αμεα!

Προφυλακιστέτοι κρίθηκαν οι τρεις άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση στη Λαμία, ανάμεσά τους ο πατέρας της κοπέλας.

Στη φυλακή της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το lamiareport.gr υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την απόφαση ο συνήγορός τους Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.

Λαμία: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον πατέρα που βίαζε μαζί με φίλους του την ΑμεΑ κόρη του

Συγκλονιστικές μαρτυρίες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα αδέλφια της Μαρίας που καίνε τον «πατέρα» και τους φίλους που ασελγούσαν στο κοριτσάκι ΑμεΑ - Στον ανακριτή ο 53χρονος και οι δύο «φίλοι» - O γείτονας φέρεται να έκανε σεξ μαζί με τη μάνα και το κορίτσι που έχει νοητική υστέρηση.

Τα σκαλιά των δικαστηρίων ανέβηκαν σήμερα για να απολογηθουν ενωπιον της Δικαιοσύνης οι τρείς συλληφθεντες για την φρικιαστική υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά την κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βάρος κοριτσιού που ήταν ανήλικο και είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Οι κατηγορούμενοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Δείτε τι είπε στις κάμερες ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, που αρχικά είχε πάρει την εξουσιοδότηση για να αναλάβει την υπόθεση.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή των κατηγορουμένων στα Δικαστήρια όπου ο «πα-τέρας» αρνείται τα πάντα: «Δεν έχω κάνει κάτι...», λέει στο LamiaReport.

Το χρονικό της φρίκης

Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του «πατέρα» ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Ο 53χρονος θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα του καταλογίζουν, τόσο η 18χρονη που κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήρθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα ΑμεΑ.

Μάλιστα ο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της και η μικρή τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της!

Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

Πηγή: Lamia report

Φρίκη στην Αμαλιάδα: 16χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον αδελφό και τον θείο της!

Η μικρή έχει φύγει το τελευταίο διάστημα από το σπίτι της, ενώ φέρεται να κατήγγειλε πως κατά το 2018, ο θείος και ο αδερφός της την έχουν βιάσει.

Ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει σπίτι της καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με τον φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα,έμαθαν τους λόγους που έφυγε από το σπίτι της. Όπως φέρεται να είπε να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που κατήγγειλε εμπλέκοντας τα δύο συγγενικά της πρόσωπα, τον θείο και τον αδελφό της.

Τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share